"$150 тисяч на утримання": Алхім про інтим за гроші, скандал із Камінськими та алкозалежність

26 квітня, 12:30

Скандальна блогерка Анна Алхім, яка (за її словами) після розлучення неодноразово була коханкою заможних одружених чоловіків, розказала про пропозиції інтиму за гроші.

В інтерв'ю Славі Дьоміну 32-річна Анна також прокоментувала конфлікт зі співачкою Славою Камінською і відповіла на запитання щодо алкогольної залежності.

Камінська неодноразово звинувачувала Алхім у стосунках з її ексчоловіком. Сама блогерка розповіла, що її зв'язує з пластичним хірургом Едгаром Камінським.

"Я йому вдячна, бо колись він відмовив мене від операції на груди. Він сказав: "Тобі треба спершу народити, а потім робити цицьки". І я народила, а потім зробила цицьки. Окрім вдячності я не відчуваю до нього жодних почуттів", - відповіла Алхім.


Слава і Едгар розлучилися у серпні 2019-го

Слава і Едгар розлучилися у серпні 2019-го

Анна (яка виховує сина від попереднього шлюбу) також додала, що хотіла б ще двох дітей, однак поки народжувати не збирається.

Розказала блогерка і про стосунки зі Славою Камінською:

"Ця людина для мене померла. Тому що я не люблю брехливих і лицемірних людей. Вона для мене є такою людиною".

Інтерв'юєр Слава Дьомін також пригадав, що навколо Алхім і Камінського крутилося чимало пліток щодо іхнього роману. Сама ж блогерка запевнила, що це не більше, ніж провокації і піар.

"Вона (Камінська - ред.) підняла якийсь непотрібний хейт. Його (конфлікт - ред.) вже всі забули. Якщо хочеться піару, надішліть мені грошей", - прокоментувала Анна.

"В цьому конфлікті немає моєї провини. Не знаю, Слава щось собі придумала, накрутила", - додала вона.

Алхім доволі легко і щиро розповідає про свої сексуальні зв'язки. Блогерка пригадала, як нещодавно отримала пропозицію від впливової людини щодо інтиму на гроші:

"Вчора я отримала пропозицію - 4 дні 30 тисяч доларів. Якщо я сподобаюся чоловікові, $150 000 на місяць утримання. Я о*уїла і, звісно, сказала ні. Написали на мій особистий номер, не знаю, звідки його взяли".

скрін з відео

"В мене ніколи не було такої репутації, що мене можна виї*ати за гроші. Ти не знайдеш такої людини, тому що це не так. Зі мною можна переспати за їжу, якщо мені сподобався хлопець (можу ще сама зґвалтувати його), але так, щоб за гроші - ні. Зазвичай кажу "йди на*уй"", - впевнено відповіла блогерка.

Наостанок торкнулися теми алкогольної залежності. В своєму Instagram Анна неодноразово показувала гучні застілля з купою спиртного, що викликало багато питань щодо способу її життя:

"Я ніколи не вважала себе алкоголіком. Я гуляю яскраво і до останнього, тому у людей склалося враження, що я залежна від алкоголю".

Наразі Алхім утримується від спиртного вже півтора місяці.

"Наразі мені не хочеться. Можу вдома попалити траву. Для мене це найкраща "прогулянка"", - розповіла Анна.

Нагадаємо, раніше Алхім розказувала, чому не переходить на українську та про найдовші стосунки після розлучення.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів