Насмішки у школі, схуднення на 108 кіло та зустріч із жінкою мрій: що відомо про найбагатшого нареченого Індії Ананта Амбані

5 березня, 18:00

Майбутнє весілля молодшого сина найбагатшої людини Індії Мукеша Амбані, 28-річного Ананта Амбані з 29-річною Радикою Мерчант обіцяє стати весіллям року. Величезного галасу в мережі наробила днями лише передвесільна вечірка пари.

Обговорюють вартість гулянки - як відомо, лише виступ на ній Ріанни обійшовся Амбані в понад 6 мільйонів доларів - відомих гостей та, звісно, самих наречених.

Головна увага дісталася Ананту, позаяк користувачі мережі не могли не помітити, що молодик, який декілька років тому схуд на вражаючі 108 кілограмів, знову набрав вагу.

Радика та Анант одружаться в липні

Радика та Анант одружаться в липні

Фото Getty Images

Боротьбу з нею та проблеми зі здоров'ям сам Анант та його рідні не робили таємницею від ЗМІ. Як висловився свого часу сам молодший спадкоємець бізнесімперії Reliance Industries, його життя ніколи не було "малиною".

Із дитинства син Амбані страждає на астму, і прийом гормонів, малорухливий спосіб життя та неправильні харчові звички вкупі призвели до серйозного ожиріння. Взятися за себе Анант вирішив у 2014-му році, пише Daily Mail.

Мукеш Амбані з дружиною Нітою та молодшим сином Анантом у 2012-му

Мукеш Амбані з дружиною Нітою та молодшим сином Анантом у 2012-му

Фото AFP з сайту Getty Images

Найнявши зіркового тренера Вінода Чанну, парубок тренувався по 5-6 годин на день, комбінуючи йогу, "залізо" та функціональні тренування. Він переглянув свій раціон та звів його до 1300-1500 калорій на день, налягаючи на білок. У результаті Анант схуд на 108 кіло.

Як похвалився Чанна у інтерв'ю India Today в 2016-му році, його клієнт досяг своєї мети у 88 кілограмів.

А це нащадки Амбані - Анант та його старші сестра і брат, двійнята Іша та Акаш - у 2017-му

А це нащадки Амбані - Анант та його старші сестра і брат, двійнята Іша та Акаш - у 2017-му

Фото Getty Images

На цьому непростому шляху Ананта підтримувала його мама Ніта, яка у результаті сама скинула майже 18 кіло.

"Коли він тренувався, я теж тренувалася. Якщо він виходив на прогулянку, я ішла з ним... Він був моєю головною мотивацією і лишається нею, поки ми продовжуємо боротися з ожирінням", - розповіла вона The Times of India у 2017-му.

Утім у 2020-му, коли Анант, який нечасто з'являється на публічних івентах, потрапив на відео під час дня народження Радики, стало зрозуміло, що він знову погладшав. Припускається, що це сталося через локдаун.

На жаль, Ананту не вдалося втримати вагу, і попереду в нього нова боротьба

На жаль, Ананту не вдалося втримати вагу, і попереду в нього нова боротьба

Фото AFP з сайту Getty Images

До речі, своїх трьох дітей Мукеш та Ніта, чиї статки Forbes India оцінює в 117,5 мільярда доларів, виховували не мажорами. Як пише DNA India, коли Анант вчився в школі (це була Dhirubhai Ambani International School, що належала його батьку), то отримував лише 5 рупій кишенькових грошей. Через це інші діти дражнили його "жебраком".

Вищу освіту Анант здобув у Браунівському уіверситеті на Род-Айленді. Із його слів, він цікавиться зеленою енергетикою та покращенням життя суспільства. Працює молодик, звісно, в родинному бізнесі.

До речі, до своєї зустрічі з Радикою він вважав, що ніколи не одружиться.

"Безперечно, мені пощастило. Вона - людина моїх мрій", - цитує Ананта GQ India.

Радика - донька індійського мільярдера Вірена Мерчанта

Радика - донька індійського мільярдера Вірена Мерчанта

"Із дитинства я вважав, що ніколи не одружуся, бо завжди був зосереджений на піклуванні про тварин. Але коли я зустрів Радику, то побачив, що вона поділяє ті ж цінності, що і я. У неї є це відчуття віддачі та піклування по відношенню до тварин", - розказував молодик.

"Окрім цього, Радика стала міцною опорою у важкі часи, коли я боровся з проблемами зі здоров'ям. Мої теж батьки ніколи не змушували мене почуватися хворим. Навіть коли лікарі у чомусь опускали руки, вони - ніколи. І Радика дає мені силу", - зізнавався він.

Між іншим, потайна парочка не розповідає історію своїх стосунків. Про них подейкували з 2018-го року, але офіційно підтверджено та оголошено про заручини було лише в 2022-му.

"Із кожним днем я закохуюся все дужче. У мене стаються землетруси та цунамі в серці, коли я дивлюся на Радику", - сказав Анант у передвесільній промові, назвавши себе найщасливішою людиною серед присутніх.

Нагадаємо, в 2018-му Амбані віддали заміж доньку Ішу, а в 2019-му оженили Акаша.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів