"Була не товста, а кончена": Заріцька назвала свою критичну вагу, бюджет і дату майбутнього весілля та щомісячні витрати

25 жовтня 2023, 13:30

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка у травні заручилася з музикантом Павлом Тараненком, розказала, коли планує весілля і яким його бачить.

В інтерв'ю Славі Дьоміну вона також розповіла про заробітки та комплекси стосовно ваги.

Заріцька каже, що ніколи не мала на меті заробляти з музики. Проте зазначає, що в Україні це зробити складно, а от в США чи Європі - навпаки.

"В Україні важко. Якщо орієнтуватися на Америку та Європу, то від прослуховувань можна заробити".


"Можна заробити, але ми не говоримо про такі колосальні гроші, які заробляють все ж таки західні артисти" , - зазначила співачка.

За словами Олександри, вона не рахує гроші. Але зазначає, що не відчуває великої різниці в доході до 24 лютого та після завдяки лейблу.

"У нас достатньо лояльний лейбл. Якщо вони бачать, що є проблема з грошима, вони просто дають більше, ніж треба. Раніше в нас було більше концертів, але я отримувала менший відсоток. Зараз я отримую більший відсоток, тому я не відчуваю різниці", - запевнила артистка.

Наразі для забезпечення своїх потреб Заріцькій потрібно 2000 доларів на місяць.

Музика, роялті, якась реклама, - перелічила співачка способи заробітку

"Музика, роялті, якась реклама", - перелічила співачка способи заробітку

Торкнулися і теми зайвої ваги. Як розказала співачка, вона вирішила серйозно взятися за себе, коли її вага становила більше 135 кг.

"Думала, коли стану такою (90-60-90 - ред.), стану щасливою і в мене все буде. Мене покохала людина не супер худу, і я зрозуміла, що це не тому що я була товста, тому що я була кончена. Але це реально правда", - зазначила вона.

У вересні Заріцька стала обличчям нового кампейну спідньої білизни plus size бренду CHER'17. Для цього вона знялася повністю оголеною

У вересні Заріцька стала обличчям нового кампейну спідньої білизни plus size бренду CHER'17. Для цього вона знялася повністю оголеною

фото з instagram

За словами співачки, найбільшим поштовхом до прийняття себе для неї стала участь у "Танцях з зірками".

Не оминули і тему особистого життя. Заріцька та її коханий знають один одного багато років. Пара познайомилася в компанії спільних друзів, а потім почала зустрічатися. Вперше співачка показала бойфренда у вересні 2022 року.

Олександра розказала, що вони планують зробити весілля у червні наступного року.

"Я думаю, ми зробимо таке досить скромне весілля. Ми зараз саме обговорюємо дати. Мені Паша (коханий артистки - ред.) постійно каже: "Я хочу називати тебе дружиною". Ми розуміємо, що вже хочеться стати справжньою родиною", - розказала виконавиця.

"Моє ідеальне весілля не те, на яких я виступала. Хочу, щоб воно не було схоже. Ми виступали багато де. Я вже бачила все, але хочеться чогось незвичайного. Не хочеться всіх цих ведучих, конкурсів. Ось із цим проблемка", - додала вона.

"Ми дуже хочемо, щоби була перемога. Ми прямо мріємо, щоб можна було зі спокійною душею веселитися і розуміти, що ми заслужено це робимо, а не коли неприємно через совість. Знаєш, коли веселишся, а там усі на фронті страждають.

Хочеться, щоб це було прямо по-людськи, щоб можна було всю ніч тусуватися, не ховатися і думати "Блін, це ж зараз комендантська година, це якось неправильно", - прокоментувала виконавиця.

А ще солістка гурту Kazka розказала, яку суму вони з коханим планують виділити для святкування.

"Як на весілля взагалі можна витрачати більше $15000. Ми хочемо увійти в якийсь такий бюджет. Абсолютно, мені здається, це реально, адекватно і по-людськи", - зазначила Заріцька.

Нагадаємо, уперше Олександра показала бойфренда в мережі в вересні 2022 року. До того їй приписували роман із партнером по "Танцях з зірками".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів