"Дуже підступна хвороба": вдова Віталія Білоножка вперше розповіла, чому в останні роки артист не з'являвся на публіці

21 січня, 17:02

Народний артист України Віталій Білоножко, який помер 9 січня на 71-му році життя, страждав від цукрового діабету. Про це його дружина Світлана вперше розповіла в інтерв'ю Rostyslove Production.

За її словами, саме через цю хворобу Віталія й госпіталізували. Світлана сказала, що він себе почував не дуже добре.

"Ми лікувалися й ходили на крапельниці. А напередодні йому стало не дуже добре і я викликала швидку. Лікарі сказали, що потрібна термінова госпіталізація. Діабет - дуже підступна хвороба. Потім зателефонували сину Євгену. Він сказав: "Мамо, сказали, що татко помер", - згадала дружина Віталія.

Світлана та Віталій Білоножки

Світлана та Віталій Білоножки

Фото Instagram Світлани Білоножко

"Він ще боявся на Covid захворіти. Сам себе лікував: виходив на вулицю, дихав. Він ж вокаліст, знає як легеням допомогти. Бо під час Covid страждають легені в першу чергу", - додала Світлана.

Жінка також розповіла про те, що народний артист дуже переживав за кожного воїна з початку війни.

Пригадала Світлана й те, чому Віталій не з'являвся на сцені останніми роками. За її словами, він переймався тим, що його можуть побачити втомленим.

"Він хотів вилікуватися, і казав: "Ох я тоді заспіваю". Він не з'являвся у публічних місцях, не хотів. Все чекав, коли стане краще, але продовжував курити й нікого не слухав. Прикро", - пояснила дружина.

Нагадаємо, співачка Тоня Матвієнко на початку січня опублікувала прощальне послання своєї мами, народної артистки Ніни Митрофанівни.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів