"Був частиною нашої ДНК": Еністон звернулася до Меттью Перрі в гіркому триб'юті, поділившись архівним кадром

15 листопада 2023, 17:52

Настала черга акторки Дженніфер Еністон написати слова прощання своєму колезі та другу Меттью Перрі.

Слідом за Меттом ЛеБланом та Кортні Кокс зірка серіалу "Друзі" опублікувала триб'ют у Instagram.

"О, хлопче, це так глибоко ранило...", - зізналася Дженніфер.

Дженніфер Еністон присвятила покійному другові пост

Дженніфер Еністон присвятила покійному другові пост

Фото Getty Images

"Мусити прощатися з нашим Метті - це божевільна хвиля емоцій, якої я досі ніколи не відчувала. Ми всі в якийсь момент нашого життя переживаємо втрату. Втрату життя або втрату любові. Мати змогу справді зануритися в це горе - це дозволяє тобі відчути моменти радості та вдячності за те, що любив когось настільки глибоко. А ми його глибоко любили. Він був частиною нашої ДНК. Нас завжди було шестеро. Це була сім'я, яку ми обрали, яка назавжди змінила напрямок того, ким ми є і яким має бути наш шлях", - поділилася вона.

Як пригадала Еністон, Перрі любив смішити людей, розумів, що любить це робити, і його життя "в буквальному сенсі залежало від цього". Мовляв, коли він не чув сміху, то думав, що помре.

Меттью Перрі поборов алкогольну та наркотичну залежності, що коштувало йому мільйони доларів

Меттью Перрі поборов алкогольну та наркотичну залежності, що коштувало йому мільйони доларів

"Він змушував нас усіх сміятися. І сильно сміятися. Останні тижні я занурилася в наші повідомлення одне одному. Сміюся, плачу, потім знову сміюся. Я завжди-завжди їх зберігатиму. Я натрапила на повідомлення, яке він мені одного дня зненацька надіслав. Воно говорить про все", - написала акторка.

На скріні, яким поділилася Джен, видно архівне фото, зроблене, вочевидь, десь на знімальному майданчику на початку зйомок "Друзів".

"Те, що я тебе розсмішив, просто зробило мій день. Зробило мій день", - написав Перрі, на що Еністон відповіла, що то був лише перший випадок із тисяч.

"Метті, я дуже тебе люблю і знаю, що зараз ти у цілковитому мирі та недосяжний для будь-якого болю. Я розмовляю з тобою щодня... іноді я майже чую, як ти відповідаєш: "Ти могла би бути ще божевільнішою?" Спи, братику. Ти завжди робив мій день", - закінчила Еністон пост.

Нагадаємо, тіло Меттью Перрі, якому було 54 роки, 28-го жовтня було знайдене в джакузі в нього вдома. Точну причину смерті актора буде встановлено після завершення токсикологічної експертизи.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів