"Хочу жить в достатку": Трінчер відповіла, як притягує гроші в своє життя та як дбає про шкіру

12 лютого, 10:13

Співачка і акторка Анна Трінчер розказала, як і на чому (не) економить під час війни.

В ексклюзивному коментарі ТаблоID, узятому 9-го лютого на прем’єрі документального фільму "Довга доба" режисера Алана Бадоєва вона також відповіла на запитання про догляд за собою.

Трінчер не приховує, що робила мамопластику та підколювала губи. Співачка адекватно ставиться до пластичної хірургії, однак вважає, що слід не забувати про баланс і відчуття міри.

"Я абсолютно за будь-які маніпуляції, якщо людина цього хоче. Ми живемо в вільній країні, вільному світі, якщо якийсь комплекс вирішується парочкою міліметрами ботоксу або філерами, це вибір людини та її бажання (якщо це зробить її краще)", - зазначила Анна.


Трінчер не приховує косметичні процедури і ділиться ними з підписниками

Трінчер не приховує косметичні процедури і ділиться ними з підписниками

"Чим більше я зростаю, тим більше бачу в людях унікальність і, накприклад, ті ж самі губи, які ми всі накачуємо, вони дійсно нас трішечки під копірку всіх роблять. Я бачу красу в людях без будь-яких пластичних втручань і пластичної хірургії", - додала вона.

Анна також розказала, як доглядає за шкірою обличчя:

"Відвідую косметолога не дуже часто, мені достатньо мого догляду домашнього, який він мені прописав за моїми аналізами і станом шкіри. За відчуттями".

фото з instagram

Поспілкувалися і про фінансове. За словами співачки, попри важкі часи, вона намагається не економити, а міркувати дещо іншим шляхом.

"Я намагаюся не використовувати слово "економія", це трішечки йде в розріз з моїм баченням життя, тому що я хочу жити в достатку, "в ізобілії", і саме таким чином я притягую гроші в своє життя.

Я більше схиляюся до розумного екологічного способу витрати грошей. Зараз доходжу до стану есенціалізму, коли ти купуєш тільки те, чим користуєшся", - відповіла Трінчер.

Співачка також відповіла, що споживає будь-який контент лише українською, однак хоче і планує перейти на англійську

Співачка також відповіла, що споживає будь-який контент лише українською, однак хоче і планує перейти на англійську

Нагадаємо, раніше журналіст Дмитро Гордон відповів, як дбає про здоров'я під час війни. В маст-ду списку Дмитра - відсутність спілкування з ідіотами.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів