"Я радше постарію": Кірстен Данст у трусах, джинсі та кросах знялася для глянцю і пояснила, чому відмовляється вносити зміни у свою зовнішність

3 квітня, 11:00

Американська акторка Кірстен Данст не приховує, що за свою багаторічну кар'єру їй неодноразово доводилося відповідати рішучим "ні" на вимоги змінити щось у своїй зовнішності. Не має наміру вона відступати від своїх принципів і тепер, тож обирає природне старішання.

Про це 41-річна зірка розказала в інтерв'ю британському GQ.

Кірстен Данст у куртці від Prada

Кірстен Данст у куртці від Prada

Зі слів Данст, під час зйомок у "Людині-павуці" продюсер без попередження привів її на прийом до дантиста, щоби той вирівняв їй зуби.


"Я сказала: "Ні, мені подобаються мої зуби", - пригадала Кірстен.

А це жакет від Dries Van Noten

А це жакет від Dries Van Noten

Для лондонської ж прем'єри акторка тоді вділа чорну сукню від Rodarte та нанесла на губи темну помаду, що не сподобалося представникам студії Sony, яка фінансувала стрічку.

"Студія така: "Вона виглядає дуже готично". Їм це не сподобалося, мабуть, бо вони хотіли, щоби я виглядала сексуальною молодою жінкою, яка прийшлася б до смаку ширшому спектру тих, хто займає місця в кінотеатрі", - припустила Данст.

Але вона на те "фе" теж зважати не стала.

Шкіряний тренч Loewe та кросівки New Balance

Шкіряний тренч Loewe та кросівки New Balance

Своєю впевненістю в собі Кірстен завдячує режисерці Софії Копполі, яка наприкінці 1990-х зняла її в "Незайманках-самогубцях".

"У 16 років у мене була Софія, яка переконала мене в тому, що я крута і гарненька, коли я такою не була. Вона казала: "Мені дуже подобаються твої зуби!", - розказала Данст.

Лук від Dolce & Gabbana та ще одні кроси

Лук від Dolce & Gabbana та ще одні кроси

Коппола у її житті посіла місце такої собі старшої сестри, котра донесла до юної акторки, що вона досконала така як є, і дала силу в подальшому житті "ігнорувати шум" на цю тему.

"У той час я цього не розуміла. Зрозуміла це вже у своїх рішеннях. Не змінювати зуби, не надувати губи чи ще щось із того, як усі бажають виглядати", - зазначила зірка.

Данст не збирається покращувати свою зовнішність на вимоги кіноіндустрії

Данст не збирається "покращувати" свою зовнішність на вимоги кіноіндустрії

"Я досі знаю, що не збираюся псувати моє обличчя і виглядати як фрік. Розумієте, про що я? Я радше постарію та гратиму хороші ролі", - наголосила Данст.

Зі слів Кірстен, вона, як акторка, яка працює з 3 років, цілком може дозволити собі бути перебірливою щодо ролей

Зі слів Кірстен, вона, як акторка, яка працює з 3 років, цілком може дозволити собі бути перебірливою щодо ролей

Як і чимало акторок, Кірстен свого часу стикнулася з "дечим неприйнятним" із боку режисера, ім'я якого вона не бажає розкривати. На момент інциденту вона була тінейджеркою.

"Був один режисер, який на зустрічі щодо фільму запитав у мене дещо неприйнятне... Це було реально не класне запитання. Ви можете лише уявити. Це була найгірша річ, яка колись зі мною траплялася", - запевнила Данст.

Акторка не розповіла, хто був той режисер

Акторка не розповіла, хто був той режисер

Зі слів акторки, вона одразу ж пішла з прослуховування та сказала мамі, що нізащо не працюватиме з цим режисером.

"Я просто не миритимуся ні з чим таким. Ти дорослішаєш і вчишся, як вирулювати, коли люди зловживають своєю владою. Але нічого справді жахливого зі мною ніколи не траплялося. Мене ніколи не залишали саму ні з цим, хто міг вчинити щось дивне", - додала зірка.

Нагадаємо, Кірстен Данст заміжня за актором Джессі Племонсом. Їхній роман закрутився на зйомках другого сезону серіалу "Фарґо". Зіркове подружжя виховує двох синів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів