Мішина розказала, чи знайомить сина з кавалерами, та як він до цього ставиться

10 листопада 2023, 17:45

Акторка Ксенія Мішина розповіла про виховання 11-річного сина Платона.

В проєкті Раміни Есхакзай "30+" вона також розповіла, чи знайомить хлопця зі своїми бойфрендами.

"Я не знаю, як виховувати чоловіків, просто роблю це інтуїтивно. Я не мати-фанатка, я мати-кар'єристка більше, я закриваю базові потреби сина. Я довіряю часу. Не знаю як дівчата виховують чоловіків. У мене немає структури, намагаюся виростити такого хлопця, щоб він дійсно любив свою родину, сформував гарні стосунки з жінкою.

Намагаюся давати йому, наскільки знаю, сексуальне виховання. У нас відверті стосунки, він може поговорити зі мною про будь-що. Намагаюся допомагати випливати з кожної складної ситуації. Я йому пояснюю, що я сама, у нас немає батька. Він все знає", - розповіла Мішина.


"Ніколи до 0 років не запитав, хто його батько, і де він. Він відчуває, що чогось в його житті не вистачає, але в наших особистих розмовах, я йому пояснила, що така у нього доля, він розбереться пізніше.

А коли його батько з'явився через 10 років, я бачила, що мій син не розуміє, хто це, і що з цим робити. На початку війни з'явився батько, я подумала, хто я така, щоб не познайомити дитину з батьком. Я запитала у сина, чи хочеш познайомитися. Він погодився, вони познайомилися, але за певний час я зрозуміла, що у батька мета не побудувати стосунки з сином, а зі мною закрити якісь питання", - зазначила акторка.

"І коли він сказав одного разу: “Я щось не відчуваю справжньої любові до дитини”, я його послала.

Також Мішина розповіла, як син реагує на її обранців.

"Я свою дитину знайомлю без проблем. Платон не ревнує, він навпаки може дати мені пораду. Був дуже проти моїх останніх стосунків.

"Навіть не думаю, що буду все життя сама, якщо захочу - у мене будуть стосунки. Якщо не захочу - не будуть. З приводу дитини своєї, ловлю себе на думці, а що будеш робити, коли він буде жити з іншою дівчиною? Але якби не було від цього моторошно, я розумію, що це життя, він зростає поруч зі мною, щоб потім передав своїм дітям, що я передаю йому.

Це так складається життя. Завжди сльози твоєї дитини - це твої помилки. Треба більше розуміти, що ти не так робиш, і що треба змінити. Твоя дитина не прийшла, щоб залишитися на все життя з тобою, вона прийшла, щоб ти її виростила, передала свій досвід, і вона далі пішла з певним досвідом", - запевнила вона.

"Я так і говорю своєму сину: "Ти прийшов не просто так, в таку родину, де немає батька. Я буду намагатися відкривати цей секрет і пояснювати. І що далі буде - не знаю. Досвід має привести до таких інсайтів, які ти потім будеш передавати своїм дітям і вибудовувати свою родину певним образом"", - запевнила Мішина.

Нагадаємо, раніше Мішина розказувала про спробу екса і батька Платона повернутися в їхнє життя, та зазначала, що горда бути матір'ю-одиначкою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів