"Просто злякався": Мішина про cпробу екса повернутися в їхнє з сином життя після 10 років і гордість бути матір'ю-одиначкою

29 вересня 2023, 16:30

Акторка Ксенія Мішина зізналася, що коли народила сина Платона, то соромилася свого статусу матері-одиначки. Нині ж вона ним пишається та бачить очевидні плюси.

У тому ж, що її рішення покинути біологічного батька хлопчика було правильним, Ксюша переконалася порівняно нещодавно, коли той зробив спробу повернутися в їхнє з Платоном життя.

Про це Мішина говорила в інтерв'ю Аліні Шаманській.

Ксенія сама виховує 11-річного Платона

Ксенія сама виховує 11-річного Платона


Як зізналася зірка, вона ніяк не очікувала, що в 22 роки стане самотньою мамою, адже "завжди була така ну ніби нормальна дівчина, з нормальними адекватними поглядами". Ксенії було настільки соромно, що інколи вона навіть надягала обручку, щоби люди думали, що вона заміжня.

"Я пам'ятаю, що в деяких моментах я навіть говорила: "Та, в мене чоловік, ми просто розійшлися, все нормально, але він був, він є, так, звісно, батько в Платона є." Тому що це мене просто всередині мене зжирало. В мене моя самооцінка впала просто нижче плінтуса, і мені здавалося, що я максимально неправильна, що я щось роблю не так і хто мені сказав, що я якась там класна, успішна, красива і нормальна жінка? Я забивала сама себе", - пригадала вона.

Тепер же Мішина розуміє, що такі труднощі були дані їй як стимул стати на ноги та обрати свій шлях у житті. Акторка з гордістю каже про те, що вона - мати-одиначка, яка всього досягла сама.

Колись зірка соромилася того, що є мамою-одиначкою, а тепер - пишається

Колись зірка соромилася того, що є мамою-одиначкою, а тепер - пишається

"Я - мати-одиначка, я не залежу не від кого. Я можу зараз виїхати за кордон і мені не потрібно питати в нього "будь ласочка, дай мені дозвіл", мені це не потрібно", - поділилася Ксенія.

Насправді Мішина таки мало не вийшла заміж за батька Платона. Вони з ним уже подали заяву до РАЦСу, був замовлений ресторан, а вагітна наречена обирала сукню. На щастя, Ксюша вчасно розгледіла, що її обранець насправді - "тиранистий" скнара, який дивився на неї зверхньо і принижував.

"Дівчинка 20 років, звісно, я не працюю, я вагітна, в мене токсикоз, я не можу вийти на вулицю, нічого не можу з'їсти, з 50 до 46 (схудла - ред.) в перші місяці, я не можу на кухню піти щось приготувати, бо в мене запахи просто... А він мені не дає навіть грошей, там 100 гривень на день: "Іди там десь поїж", а я голодна! "Ну, подзвони мамі, якщо ти голодна", - розказала акторка.

Пекло у стосунках вагітної Мішиної та батька Платона почалося, коли вона стала жити з ним разом

"Пекло" у стосунках вагітної Мішиної та батька Платона почалося, коли вона стала жити з ним разом

"А в нас у шафі лежала велика кількість баксів. Я пам'ятаю, він приносив туди і клав, і все. А мені 100 гривень. Я говорила: "Давай сходимо в ресторан." - "Ні, дорого, їж удома." - "Я хочу їсти." - "Подзвони батькам, якщо хочеш їсти, нехай вони тобі дадуть грошей. Що я повинен там щось...". Просто ось такі штуки були, максимально дивні штуки, зараз подумати - це просто повний п*здець, чесно", - поділилася Ксенія.

Завдяки маминій підтримці Мішина змогла вирватися з тих стосунків. А на початку повномасштабної війни батько Платона несподівано дав про себе знати.

"Ця людина, батько Платона, він з'явилася на початку війни, вперше за 10 років. Він мені тоді сказав: "Слухай, я просто тоді був таким хлопчиком і дуже злякався. Я не знаходжу ніяких інших слів. Мені немає виправдання". Але він через півроку наших нових, скажімо так, взаємостосунків знову те ж саме зробив. Я вже сказала: "Все, до побачення". Він злякався відповідальності, що у нього буде дитина", - пояснила Ксенія.

Актриса дала колишньому шанс надолужити згаяне і стати батьком їхньому сину. Але він його знову пустив коту під хвіст

Актриса дала колишньому шанс надолужити згаяне і стати батьком їхньому сину. Але він його знову пустив коту під хвіст

"Якщо на все це масштабно дивитись, це просто моя доля, це просто людина, яка подарувала мені дитину. Просто. Подарувала мені дитину, я не знаю, коли в іншому разі я народила би дитину. Він просто подарував і пішов, без усіляких проблем, без судів, без муторнини, без документів, без розлучень, весіль тощо. Він прийшов і пішов. І в мене з'явився класний хлопець, класний син", - підсумувала вона.

Що стосується виховання Платона, то Ксенія "не ідеалізує себе як супермаму" і вважає, що сумніви в собі як у матері - це нормально для кожної жінки.

"Я дуже багато років себе сварила за те, що я не дарую нормальної уваги своєму сину. Я настільки була заклопотана тим, щоби заробити гроші, створити для нього це життя, що я навіть забувала, що просто він є", - зізналася вона.

Як зазначила зірка, інколи їй доводиться говорити собі "зупинись", згадуючи, що є важливіші та глибші речі, ніж матеріальне. Мішина визнає, що інколи підвищує голос на Платона, бо їй дуже бракує часу. Але завжди просить у нього пробачення за свою суворість та емоційну нестриманість.

Також Ксенія прокоментувала закиди щодо того, що матері буцімто не годиться ходити при синові в спідньому. Для зірки це є цілковито нормальним, як і те, що Платон іноді приходить спати в її ліжко.

Пророцтва інтернет-коментаторів, мовляв, це "розбещення" і в хлопчика "почнеться рання ерекція", Мішина називає "повною брєдятіною".

"Я не знаю, можливо, це якісь там були випадки в життях цих людей, що вони так пишуть. Але в моєму житті це норм. І в мого сина не буде на мене ерекції... Я його обіймаю, цілую, де захочу я його цілую, і в попу я можу його поцілувати, це - мій син! Та мені взагалі плювати, що там говорять з приводу ось таких нормальних речей", - наголосила вона.

Нагадаємо, свого часу Ксенія розповідала, що через кілька років після розставання батько Платона якось прийшов до неї у театр п'яний та спустив її зі сходів.






Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів