"Мені так соромно": Емеральд розказала, чиїм охоронцем працює її екс та про його проблеми з алкоголем

20 жовтня 2023, 11:00

Снайперка Євгенія Емеральд, яка нещодавно офіційно оголосила про розлучення з військовим Євгенієм Стипанюком, розкрила подробиці стосунків і шлюбу.

В інтерв'ю Аліні Доротюк захисниця і мама двох дітей розказала про аб'юз з боку екса, його роботу та як втратила здоров'я через нерви.

Євгенія також знову наголосила, що стала жертвою домашнього насилля.

"Я вирішила, що треба класти край цій ілюзії. Чому я мовчала раніше? Бо мені було страшно, соромно і я боялася, що мені ніхто не повірить. Я стала жертвою домашнього насилля", - розказала захисниця.


"Я офіційно звернулася до поліції. Моя заява зареєстрована. Я подала позов на мого вже в майбутньому колишнього чоловіка щодо заборони наближення до мене і моєї дитини. Завершилося це тим, що даний позов просто призупинили, коли чоловік подав заяву і відповідь про те, що він є військовослужбовцем", - зазначила Емеральд.

скріншот з відео

Однак на початку стосунків не все було так очевидно. За словами снайперки, Євгеній користувався "образом хорошої людини".

Чоловік написав їй в Instagram задля знайомства. Цікаво, що вже на наступний день після початку спілкування військовий познайомився з мамою і старшою донькою Емеральд Жасмін і завалив їх подарунками.

На знімку мама і донька снайперки

На знімку мама і донька снайперки

"Я закохалася в цього справжнього чоловіка. Все було дуже гарно і дуже красиво... В нас відбувся коннект відразу", - згадала захисниця.

А вже під час п'ятої зустрічі Євгенія отримала пропозицію руки і серця.

Також стало відомо, що ексчоловік Емеральд - охоронець екснардепа Олега Ляшка вже понад 6 років. Він, зі слів Євгенії, залишається на посаді, перебуваючи "на службі".

Захисниця запевнила, що її колишній нібито отримував зарплатню як на фронті, але при цьому відсиджувався у Києві.

"Ми весь час жили разом. Він їздив до Харкова раз на тиждень на кілька днів, а потім повертався додому і весь час перебував у Києві. Мені було заборонено говорити про це, потім мені погрожували цим. У мене є багато фото і відео на телефоні, які є свідченням того, що людина дійсно перебувала весь час у Києві, попри те, що вона отримує найвищу зарплатню ЗСУ, наче з нуля не вилазить.

Також є багато свідків, які бачили цю людину постійно у Києві. У ЖК є відеоспостереження, сусіди це підтвердять… Мені так соромно, що я все це прикривала. Я не могла інакше, він був моїм чоловіком, я боялася", - зізналася захисниця.

А ще Емеральд розповіла про серйозні проблеми екса з алкоголем.

"Я стикнулася не тільки з проблемою домашнього насилля. Я стикнулася з проблемою вживання алкоголю. Цю людину я не бачила тверезою жодного дня за рік наших стосунків. За останні два роки людина тричі притягувалася за 130-ою статтею. Він керував в нетверезому стані впродовж всієї моєї вагітності", - зазначила снайперка.

"Я боролася, намагалася себе відстоювати. Я сварилася, плакала. Використовувала всі методи, які тільки можливо. Потім я просто перетворилася на овоч, всі свої 9 місяців вагітності я проридала", - розказала вона.

В січні через нервові зриви у захисниці трапилися проблеми зі шлунком, через що вона потрапила у лікарню.

"А потім я схудла на 10 кілограмів. Вагітною вже на 8-му місяці".

Попри стреси і серйозні проблеми зі здоров'ям, 14-го квітня снайперка народила здорову доньку Афіну

Попри стреси і серйозні проблеми зі здоров'ям, 14-го квітня снайперка народила здорову доньку Афіну

Емеральд також зізналася, що впродовж року не розповідала нікому про насилля з боку ексчоловіка і наважилася зробити це лише після завершення стосунків.

Нагадаємо, Євгенія з Євгеном одружилися у жовтні 2022 на передовій. І вже через тиждень після весілля оголосили, що чекають на "бандерятко".

У Емеральд також є 11-річна донька Жасмін від попередніх стосунків.

Нещодавно Емеральд оприлюднила аудіозаписи екса, де військовий погрожує її життю і називає хвойдою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів