"Як у мультиках про Бабу Ягу": "Холостяк" Терен про те, що може його відвернути в жінці, свій ідеал та ставлення до швидкого сексу

12 червня, 11:21
Новий Холостяк Олександр Терен

Герой нового сезону телешоу "Холостяк", ветеран Олександр "Терен" Будько розповів про те, які риси у жінках його приваблюють, а що, навпаки, може миттєво перетворити в його очах "принцесу" на бридку істоту.

Про це, а ще про те, як він ставиться до сексу на першому чи другому побаченні, 28-річний молодик побалакав із Машею Єфросиніною.

"Відвернути може відсутність інтелекту. Буває, що ти дивишся на жінку і розумієш: "Вау, супер, мрія!" І коли ти з нею починаєш спілкуватися, то розумієш, що людина абсолютно не в'їжджає, або коли починаються якісь наративи "братній народ", проскакують такі речі, і ти "ого!", і в секунду вимріяна жінка, як у мультиках про Бабу Ягу - була принцеса і вона відразу стає тобі бридкою через свої якісь вислови, через свої якісь погляди на життя, неприйнятні для мене", - поділився Терен.


Холостяк Терен про вподобання щодо дівчат

Відсутність у жінки інтелекту - це для Олександра однозначний антисекс

Олександр не став приховувати, що йому до вподоби жінки вродливі та доглянуті.

"Звичайно, коли жінка красива, доглянута, для мене це дійсно важливо, що б не казали, але, буду відвертим, коли жінка доглянута, це показує її рівень навіть любові до себе. Тому що якщо ти любиш себе, то любиш і інших людей", - зазначив він.

"Принаймні, я живу за такими принципами і поки в мене це виходить. Я себе люблю, я за собою люблю доглядати, тож мені важливо, щоби це робила і жінка. Мені приємно, коли я іду красивий і поруч зі мною красива жінка", - пояснив Будько.

Що до вад власного характеру, які Олександр старанно пропрацьовує, то це, передусім, схильність до ревнощів. Водночас, констатував чоловік, досі відчуття в цьому сенсі його ніколи не підводили. Намагається Терен також стримувати свій гумор та повчання інших.

Герой Холостяка Олександр Терен поговорив про ідеал жінки

Красивий "Холостяк" хоче бачити поруч красиву і доглянуту жінку

Чіткого бачення ідеальної жінки, яку йому би хотілося зустріти на "Холостяку", в Сашка нема.

"Я не створюю собі ні ідеалів, ні авторитетів, ні ідолів, бо я постійно трансформуюся, постійно живу, розвиваюся. Те, що мені подобалося вчора, завтра мені може не подобатися", - сказав він.

"Немає ідеалів моєї жінки. Звичайно, є якісь певні побажання, але якогось сукупного образу моєї майбутньої дружини не існує. Мені може сподобатися білявка, шатенка, руда - дуже різні типажі, все залежитть від подачі, від енергії жінки. Інколи, буду відвертим, у мене не зовсім по загальноприйнятим нормам були суперкрасиві жінки, але від них була така енергія, що просто вау. Ти не розумієш, чому, як це відбувається, що це за магія, чому ти хочеш з нею бути", - розповів Терен.

"Тож ідеалу в мене немає. Головне - бути розумною, мати любов до своєї держави, спілкуватись державною українською мовою і, звичайно, розділяти цінності, які я пропагую, які я транслюю в цей світ. І може будь-хто стати цим ідеалом", - підсумував чоловік.

Олександр Терен про ставлення до сексу на першому побаченні

Білявки, шатенки, рудулі - у всіх є шанси підкорити серце Терена на телешоу

Нема в Сашка і залізного правила щодо того, через який проміжок часу після знайомства вже можна займатися сексом. Але "супернастирливі" дівчата, які самі те надто швидко ініціюють, йому не до вподоби.

"Буду відвертим: якщо це стається так швидко, то майже завжди це нічим не закінчується. Це досвід не лише мій, це досвід чоловічий, напевно, принаймні, того кола, з яким я спілкуюся... Якщо це швидкий секс - перше побачення, друге побачення - дуже, дуже рідко трапляється, що люди залишаються разом. Зазвичай це якось вивітрюється, от немає ніякої захопленості більше, зацікавленості", - попередив Терен.

Нагадаємо, в лютому Олександр розказував, що втрата обох ніг не вплинула негативно на його сексуальне життя, і воно є жвавішим, ніж у деяких його здорових друзів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів