"Я не з тих, хто буде народжувати "для себе": Вітвіцька про ставлення до бездітності та чоловічих зрад і про причини свого розлучення

17 листопада 2023, 12:30

Телеведуча Соломія Вітвіцька розказала, чи відчуває вона тиск через те, що в 43 роки поки не має дітей, про своє мирне розлучення та його причини і чи є в її особистому житті хтось зараз.

Про це йшлося в інтерв'ю зірки "Слава +".

Вітвіцька та Кочатков розлучилися в 2021-му

Вітвіцька та Кочатков розлучилися в 2021-му

Вітвіцька дуже тішиться, що вона та її колишній чоловік Влад Кочатков змогли зберегти добрі стосунки. Зі слів телеведучої, в їхньому 8-річному шлюбі не було нічого "токсичного", але після розриву їй "стало комфортніше і світліше".


"Ми, можливо, за 8 років навіть ні разу голос одне на одного не підвищили. Може, були певні якісь очікування... До речі, коли ми вирішили розлучитись, то якось навіть і очікувань уже не стало і стало ще комфортніше. Ми навіть, пам'ятаю, коли ухвалили рішення розлучитися, ми ще жили разом місяць чи два, поки не роз'їхалися. І я пам'ятаю, що думаю: "Боже, і претензій нема ніяких узагалі!", - пригадала вона.

"Я дуже щаслива, що ми залишилися друзями і що ми спілкуємося, і що в нас немає якихось публічних сварок, скандалів, розборок, витягування брудної білизни. Що ми так жили досить спокійно і розійшлися, і зараз спілкуємося цивілізовано абсолютно", - підкреслила Соломія.

За вісім років шлюбу Соломія та її екс жодного разу не підвищили одне на одного голос

За вісім років шлюбу Соломія та її екс жодного разу не підвищили одне на одного голос

Одним із випробувань, які не пережив їхній із Владом союз, була її публічність.

"Я не думала, що це так якось на нього тисне. В нього досить такий чоловічий характер, і йому було, наскільки ми потім це зрозуміли, він не до кінця був упевнений в собі чи почував себе чоловіком, через те, що поруч успішна, як він вважав, жінка. Напевно, воно накопичувалося, і в якийсь момент якось уже стало надто складно, я так думаю", - зізналася Вітвіцька.

"Він, можливо, думав, що може з цим упоратися. Але я не знала про це, не здогадувалася, реально, що це справді складно і важко. І я думаю, що можливо, якби я про це знала... Хоча я ніде де тисла, ні на що не натякала...", - запевнила вона.

Водночас, визнала Соломія, в неї є така вада: мимохіть висловлювати те, що її не влаштовує, в надто претензійній формі.

Експодружжя зверталося до психолога, але врятувати стосунки це не помогло

Експодружжя зверталося до психолога, але врятувати стосунки це не помогло

Вітвіцька підтвердила, що зараз вона закохана, але не розкрила жодних подробиць. Зате розкрила своє ставлення до чоловічих зрад. Зі слів телезірки, вона не знає, чи колись зраджували її, але не вважає зраду, надто чоловічу, вироком для стосунків.

"Як показує практика, особливо коли чоловік зраджує, це може бути, як їхня психологічна історія, інша, ніж у жінок, що це може бути реально якийсь зальот", - пояснила свою думку Соломія.

Вона вважає, що в такому випадку варто звернутися до психолога та з'ясувати, чи чоловік постійно скакатиме у гречку, чи це був це "разовий варіант, який більше не повторюватиметься.

У вільних стосунках Вітвіцька "не бачить сенсу", і їй здається, що є мало жінок, які здатні почуватися в них добре.

Соломія теоретично готова пробачити разову зраду?

Соломія теоретично готова пробачити "разову" зраду?

Соломія досі не має власного житла та мешкає в орендованій квартирі на околиці столиці. Живе зірка на зарплатню, яку отримує на ТБ, а замовлень на корпоративи чи рекламних контрактів у неї практично не буває. На життя телеведучій потрібно мінімум 1000 доларів на місяць.

"Я не знаю, звідки гроші беруться і куди вони діваються", - заявила Вітвіцька, зізнавшись, що вона "не математик", не вміє ні рахувати, ні заощаджувати.

Як зазначила Вітвіцька, вона не відчуває особливого тиску через те, що поки не народила.

"У мене серед мого оточення дуже багато подруг, які не мають дітей і які чайлдфрі чи так вирішили, чи так склалося, чи зі здоров'ям проблеми, чи народили в 45 чи 50, тому я не можу сказати, що на мене це так особливо тисне", - поділилася вона.

Зі слів Соломії, вона не має жодних особливих проблем зі здоров'ям, які не давали би їй завагітніти, "просто так сталося".

"Я не з тих, хто буде народжувати "для себе", я з все-таки вважаю, що треба в великому коханні і все-таки має бути пара, двоє людей, які вирішують завести дитину", - сказала вона.

Нагадаємо, торік телеведуча Кароліна Ашіон розказала про невдалі спроби штучного запліднення. 48-річна зірка жалкує, що не зайнялася питанням дітонародженням "набагато раніше і більш серйозно", а вважала, що має ще купу часу.















Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів