Біблів пояснила, чому знімалася в російських проєктах після 2014-го, чи планує народжувати та як ставиться до зради Безрук

13 лютого, 14:10

Акторка Віталіна Біблів пояснила, чому після 2014-го року знімалася в російсько-українських проєктах і коли припинила це робити.

Також 43-річна зірка зізналася, чи в плані в неї народження дітей, та розказала про розрив стосунків із близькими в Росії, зокрема з подругою, акторкою Галиною Безрук.

Про це йшлося в інтерв'ю Віталіни Аліні Доротюк.

Віталіна Біблів ніколи не знімалася в Росії, але в російсько-українських проєктах - так

Віталіна Біблів ніколи не знімалася в Росії, але в російсько-українських проєктах - так


Як запевнила Біблів, вона не мала іншого виходу, крім як працювати з росіянами, позаяк після кризи 2008-го року в неї лишався невиплачений доларовий кредит на житло.

"Так, я знімалася в російських проєктах після 2014-го року. Пояснюю, чому. Тому що моя держава поставила мене в такі умови, що не зніматися в російських фільмах, щоби заробляти гроші на проплати кредиту, я не могла. Український кінематограф мені не пропонував ніякої роботи. Тобто держава потребує від мене грошей, в банку, який розвалився, колектори стукають ночами й днями, кажуть, що заберуть квартиру, а я в неї вже вклала. Тому так, я знімалася в проєктах спільних, російсько-українських", - визнала зірка.

"Але коли я закрила цей кредит, я перестала зніматися в російсько-українських проєктах", - наголосила вона, зазначивши, що це був або 2019-ий, або 2020-ий рік.

Акторка стверджує, що іншого способу погасити кредит і не втратити житло вона не мала

Акторка стверджує, що іншого способу погасити кредит і не втратити житло вона не мала

Зі слів Віталіни, вона припинила спілкування з колись близькими людьми, які залишилися в Росії під час повномасштабного вторгнення, а не виїхали.

Вона досі намагається зрозуміти, чому її тепер уже колишня подруга Галина Безрук обрала для себе не лише мовчати про війну, а і показово з'являтися на парадному хіднику в путініста Нікіти Міхалкова в той час, коли бомблять її рідний Краматорськ.

"Це її вибір, її шлях, і вона буде за нього сама потім відповідати через роки якісь. Я думаю, вона буде за це відповідати, сама перед собою, в першу чергу. Не перед вами, не перед нами, не перед глядачами, які дивляться, а сама перед собою. І як це жити, коли ти зрадив не тільки Батьківщину, а ще і себе? Мені, чесно кажучи, її шкода. Я виправдовую постійно, намагаюся її виправдати, я стояла на її захисті дуже довго, але в якийсь момент я просто не змогла", - поділилася Біблів.

Віталіна вважає, що Галина зробила вибір на користь своєї дитини від чоловіка-росіянина

Віталіна вважає, що Галина зробила вибір на користь своєї дитини від чоловіка-росіянина

Тітка і дядько акторки зараз перебувають в окупації. Сама ж вона, провівши 33 дні в бомбосховищі на початку повномасштабної війни, пережила велику переоцінку цінностей.

"Чому я зараз наголошую: живіть, бо іншого життя не буде, бо ніхто не знає, як воно будет завтра, як воно вивернеться, тому не відкладайте на завтра. Якщо ви хочете з'їсти сьогодні шматок медовика - підіть і з'їжте його. Все. Якщо ви хочете сказати людині, що ви її кохаєте - підіть і скажіть", - закликала Віталіна.

Біблів не приховує, що захоплюється своїми колегами, які стали мамами під час війни, але сама вона на таке не наважується.

43-річна акторка не готова ставати мамою в умовах повномасштабної війни

43-річна акторка не готова ставати мамою в умовах повномасштабної війни

"Саме зараз я боюсь народжувати дітей. Я не знаю, що на них чекає... Щось перемкнуло, я боюся. А що, якщо раптом...?", - пояснила актриса.

"Якщо я можу захистити цю ненароджену дитину, то може, варто її не народжувати зараз? Не знаю. Знову ж таки, дуже багато зараз дітей без батьків, яким ти можеш бути мамою. Я думала про це ще до початку вторгнення", - поділилася Віталіна.

Як пригадала Біблів, у дитинстві вона мріяла мати велику родину з сімома дітьми, але, пропрацювавши 11 років аніматоркою, "заморилася".

"Як Бог дасть. Якщо Бог дасть - звичайно, будем народжувати!", - запевнила акторка.

Нагадаємо, в березні втретє стане мамою 42-річна Лілія Ребрик.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів