"Є сцена, де я дуже гола": зірка "Бріджертонів" Кохлан про пікантне у серіалі та відповідь бодішеймерам

20 травня, 11:30

Днями шанувальники серіалу "Бріджертони" змогли побачити першу частину довгоочікуваного третього сезону, який обертається навколо лавсторі Пенелопи Фезерінгтон та Коліна Бріджертона.

Виконавиця головної ролі, 37-річна ірландська актриса Нікола Кохлан стала героїнею номерів австралійського Marie Claire та британського Stylist. У інтерв'ю вона розказала, що пікантні сцени за участю Пенелопи були її ініціативою.

Як пише Page Six, у такий спосіб Кохлан вирішила відповісти всім бодішеймерам, яким є діло до її фігури.

Нікола Кохлан з'явилася на обкладинках журналів

Нікола Кохлан з'явилася на обкладинках журналів


"Я спеціально попросила включити деякі репліки та моменти. Є одна сцена, де я дуже гола перед камерою, і то була моя ідея, мій вибір", - наголосила Нікола.

"Просто я відчула, що це - найпотужніше "та пішли ви" у відповідь на всі обговорення мого тіла, це було дивовижно надихаюче", - пояснила акторка.

Акторка вирішила відповісти на бодішеймінг зухвалим оголенням

Акторка вирішила відповісти на бодішеймінг зухвалим оголенням

"У цей момент я відчувала себе вродливою. І я подумала: "Коли мені буде 80, я захочу передивитися це і згадати, як до дідька гаряче я виглядала!", - додала вона.

Як зізналася Нікола, їй дуже подобається грати Пен, бо ця персонажка дуже складна, невпевнена в собі, не знає, як себе виразити. Самій же Кохлан, до якої порівняно пізно прийшла популярність, досі смішно, коли її прізвище лунає поруч із прізвищами відомих акторів.

Грати цю молоду жінку, яка нарешті відстоює свій голос і свої бажання - це неймовірне відчуття, і в якомусь сенсі це проникло і в моє реальне життя, - каже Нікола

"Грати цю молоду жінку, яка нарешті відстоює свій голос і свої бажання - це неймовірне відчуття, і в якомусь сенсі це проникло і в моє реальне життя", - каже Нікола

""Бріджертони" часто змушують людей думати, що я шикарна. Насправді ж я просто дівчина з села на заході Ірландії. Зовсім я не шикарна", - заявила Кохлан.

Роль у ситкомі "Дівчата з Деррі", яка стала її проривом, Ніколи отримала у 31 рік. Доти ж їй ніяк не вдавалося пробитися, вона ходила на мільйон проб, знімалася в масовках, одночасно працюючи в галузі продажів та ресторані, щоби зводити кінці з кінцями. Кілька разів їй доводилося залишати Лондон і повертатися додому, бо в неї нічого не виходило.

Кохлан - далеко не єдина зірка, яка засяяла лише після 30 років

Зараз Нікола навіть тішиться, що у її житті сталося саме так, і що до 30 років вона прожила "в анонімності", а не під прицілом загальної уваги. До того ж, є чимало випадків, коли юна зірка яскраво спалахує, а потім блякне.

Акторка запевняє, що в житті вона зовсім не така шикарна, як Пенелопа Фезерінгтон

Акторка запевняє, що в житті вона зовсім не така шикарна, як Пенелопа Фезерінгтон

"Ти бачиш людей, які стали відомими у 22 і очікуєш усього. Кар'єри не рухаються весь час просто вгору. Трапляється багато піків та ям, і ти маєш бути готова до цього. Я усвідомлюю, що це не звичайна річ - мати машину, яка везе тебе вранці на роботу. Я пам'ятаю, як їхала на метро і люди використовували мене як підлокітник, бо я дуже низенька. І те, як я економила копійки. Мені подобається шикарна сумочка, але коли я її купую, я розумію, що я заради неї тяжко працювала, знаю, чого вона коштує", - поділилася Кохлан.

Кохлан стверджує, що секс-сцени - її найулюбленіші в Бріджертонах

Кохлан стверджує, що секс-сцени - її найулюбленіші в "Бріджертонах"

Нагадаємо, Нікола не вважає себе пропагандисткою бодіпозитиву.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів