Оновлене "Чернігівське" вийшло на орбіту! ФОТО

13 квітня 2011, 16:00

12 квітня, у день 50-річчя першого польоту людини в космос, топ-менеджери ПАТ САН ІнБев Україна презентували журналістам оновлене найулюбленіше пиво українців – "Чернігівське".

Журналісти в очікуванні прес-події

Презентація відбулася у пабі правильного пива "BeerPoint". Спочатку директор з правових питань та корпоративних відносин Денис Хрєнов розповів присутнім про причини оновлення.

Компанія намагається врахувати зміну смаків своїх споживачів, які теж постійно змінюються. Тому постійне вдосконалення пива – один з головних напрямків діяльності компанії.

Директор з правових питань та корпоративних відносин Денис Хрєнов демонструє власну майстерність наливу пива

Маркетинг-директор САН ІнБев Україна Костянтин Клименко розповів про якості оновленого пива. Зокрема про те, що рецептура залишилася незмінною. Її покращили за рахунок додавання преміального сорту хмелю та суттєвого зменшення потрапляння кисню в продукцію на всіх етапах виробництва, практично виключивши можливість отримання окисленого аромату.


Журналісти цікавились не лише смаком оновленого "Чернігівського", а й технологією його вдосконалення

Змінилася й етикетка пива: класичне поєднання білого, червоного та синього кольорів відтепер у формі щита та з елементами геральдики – саме цей дизайн, на думку виробників, більш лаконічний та європейський, символізує ідею лідерства бренда, а також поєднання традицій та інновацій.

Майстер-клас для журналістів із правильного наливу пива

Першими оновлене пиво спробували журналісти. Менеджер з якості САН ІнБев Україна Олена Галацька провела справжню дегустацію. Адже треба ще вміти правильно пити пиво, щоб насолодитися його смаком та ароматом.

Перші враження гостей після дегустації оновленого "Чернігівського"

Топ-менеджерів САН ІнБев Україна відгуки гостей свята потішили

Правил тут не менше, ніж при вживанні вина: для дегустації бокал наповнюють на третину. Спочатку треба зробити кілька глибоких вдихів, щоб відчути перші, фруктові ноти пива. Потім закрити стакан рукою и трохи поколихати його, а далі зробити кілька коротких вдихів – щоб відчути обов’язкові сірні нотки, які є у справжньому пиві. І вже після цього – пити великими ковтками і насолоджуватись.

Після того, як всі скуштували й оцінили оновлене "Чернігівське", директор паба правильного пива "BeerPoint" Iгор Срібний провів справжній майстер-клас з наливу пива, відкривши присутнім декілька секретів майстерності – адже не все так просто, як здається на перший погляд.

Керуючий "Beer Point" Ігор Срібний" робить екскурс в тисячолітню історію пива

Після цього добровольці-журналісти змогли попрактикуватись, наливаючи пиво власноруч.

Журналістська братія зробила у пабі "Бір Поінт" аншлаг

Матеріали прес-служби компанії САН ІнБев

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів