Martell Gastronomic Art Festival знову в Києві
Фестиваль гастрономічного мистецтва Martell Gastronomic Art Festival знову в Києві.
За що ми любимо добрі традиції? За те, що вони дарують нам відчуття впевненості, а також радісне очікування чогось приємного.
Рік тому - навесні 2010 року - коньячний дім Martell започаткував нову чудову традицію. Саме тоді було засновано унікальний фестиваль.
У рамках Martell Gastronomic Art Festival двічі на рік в Україну прибувають відомі французькі гастрономічні інститути, академії та авторські кулінарні школи.
Провідні шеф-кухарі спільно з українськими колегами готують і представляють публіці ексклюзивні страви. Спробувати ці кулінарні шедеври можна протягом двох тижнів у трьох ресторанах Києва.
Скажімо, у грудні минулого року в рамках Martell Gastronomic Art Festival Київ відвідала чарівна Аделін Робер - су-шеф дюкасового ресторану Benoit (Нью-Йорк) та шеф-викладач гастрономічної школи Ritz Escoffier (Париж). Аделін підкорила усіх особистим шармом і високим професіоналізмом.
А 7-го квітня цього року столицю відвідав провідний шеф-кухар паризької Ecole Ritz Escoffier - Давід Гулаз. Це "піонер" гастрономічного фестивалю під патронатом коньячного дому Martell, який проходив з 5 по 19 червня 2010 року в чотирьох столичних ресторанах ("Конкорд", "Квітень", "Старе Запоріжжя" і "Comme il Faut".
Цього разу шеф Гулаз представив шедеври гастрономії, створені за традиційними рецептами Огюста Ескофьє, але в авторській інтерпретації - як завжди, щоб найкращим чином супроводжувати різні види коньяків Martell: VS, VSOP, Cordon Bleu і XO.
Оцінити майстерність шефа українські гурмани можуть з 16 по 30 квітня 2011 року в ресторанах "Da Vinci Fish Club", "Рішельє" та "Егоїст".
Martell Gastronomic Art Festival відтепер і до середини травня знову з вами в Facebook.
За матеріалами піар-служби коньячного дому Martell