У Buddha-bar Kiev проходить фестиваль пан-азіатської кухні.
У Buddha-bar Kiev проходить фестиваль пан-азіатської кухні
Кожен гість ресторану може спробувати найкращі страви паназіатської кухні, замовивши один з дегустаційних сетів із чотирьох страв – за ціною 350 гривень.
Кожен гість ресторану може спробувати найкращі страви паназіатської кухні
Замовте один з дегустаційних сетів із чотирьох страв – за ціною 350 гривень
Відкрив фестиваль шеф-кухар всесвітньої мережі Buddha-bar Eric Rousselieres. Він представив експертам ТОП-10 страв пан-азіатської кухні.
Відкрив фестиваль шеф-кухар всесвітньої мережі Buddha-bar Eric Rousselieres
Eric Rousselieres представив ТОП-10 страв пан-азіатської кухні
Експертами на фестивалі виступили плавчиня Яна Клочкова, співачка Юлія Кавтарадзе, шоувумен Кароліна Ашіон, донька покійного прем‘єра Криму Ольга Джарти, художники Маша Шубина й Ілля Чічкан, телеведуча Василіса Фролова, футболіст Віталій Ревва із дружиною та інші селебрітіз.
Реклама:
Серед експертів була Ольга Джарти
Ілля Чічкан
Віталій Ревва
Запрошуємо у квітні спробувати кращі страви пан-азіатської кухні в дегустаційних сетах у лаунж-ресторані Buddha-bar.
Більш докладну інформацію Ви можете отримати, відвідавши наш сайт www.buddhabar.com.ua
Партнер фестивалю: мінеральна вода San Pellegrino і Aсqua Panna. Медіа-партнер: преміум-журнал "Со Вкусом". Напій фестивалю: шампанське Mumm.