Martell Gastronomic ArtFest стартував в Одесі
Коньячний дім "Martell" представляє п'ятий фестиваль гастрономічного мистецтва. Легендарна кулінарна школа "Ritz Escoffier" знову в Україні.
З 20-го квітня по 4-е травня у найкращих ресторанах Одеси - "Ле Гранд кафе Брістоль", "Свічка", "Casa Nova" - буде представлено колекцію шедеврів високої французької кухні.
З 20 квітня по 4 травня в Одесі проходить Martell Gastronomic Art Festival |
У найкращих ресторанах Одеси представляють шедеври високої французької кухні |
Нагадаємо, навесні 2010-го року "Martell" зробив розкішний подарунок гурманам України.
Відомий коньячний дім заснував унікальний фестиваль.
Martell зробив розкішний подарунок гурманам України |
В рамках цього фесту двічі на рік до нашої країни запрошують славетні французькі гастрономічні інститути, академії та авторські кулінарні школи.
Їхні провідні шеф-кухарі, спільно з колегами з найкращих українських ресторанів, готують і презентують публіці ексклюзивні страви.
Таким чином українські гурмани мають можливість доторкнутися до вершини сучасної Гастрономії - Haute Cuisine Française (висока французька кухня).
Місія Martell Gastronomic Art Festival - підтримати розвиток високої французької кухні в Україні та відкрити нові смакові горизонти для вітчизняних гурманів.
Концепцію Фестивалю лаконічно доносить девіз Марі-Антуана Карема, славетного версальського придворного кулінара:
"Кухар повинен бути художником!"
Адже гастрономія - це наука, яка досліджує взаємозв'язок між культурою, мистецтвом і приготуванням їжі.
Призначення мистецтва полягає у задоволенні прагнення людини до прекрасного.
А завдання гастрономічного мистецтва - творче поєднання інгредієнтів, методів і технік приготування страв.
Таким чином шеф-кухар висловлює емоції та ідеї, якими прагне поділитися зі своїми гостями, аби подарувати їм насолоду.
У період з 20-го квітня по 4-е травня цього року провідний шеф-кухар Ecole Ritz Escoffier (Париж) Давід Гулаз, спільно з шефами одеських ресторанів, представить шедеври сучасного гастрономічного мистецтва.
Всі вони створені за рецептами легендарного Огюста Еськофьє, але містять у собі нюанси авторської інтерпретації.
Провідний шеф-кухар Ecole Ritz Escoffier (Париж) Давід Гула |
Особливістю страв є також і те, що вони розроблені шеф-кухарем Ritz Escoffier для бездоганного поєднання з різними видами коньяків "Martel"l: VS, VSOP, Cordon Bleu і XO.
Україна - молода країна, але вона вже готова до того, щоб оцінювати і переймати найпрогресивніший кулінарний досвід на планеті.
Стежте за оновленнями на сторінці Фестивалю у Facebook.
Фото та інформація піар-служби Коньячного Дому "Martell"