Імовірний екскоханець королеви Летісії заявив, що вона хотіла розлучитися з Феліпе та завести "сурогатну" дитину

29 грудня 2023, 13:15

Колишній чоловік сестри королеви Іспанії Летісії, Хайме дель Бурго, який стверджує, що в нього був роман із Її Величністю, заявив, що та планувала розлучитися з королем Феліпе.

У серії постів у X дель Бурго навіть стисло виклав свою версію хронології стосунків із Летісією по роках, причому про себе та буцімто екскоханку говорить у третій особі.

"Чотири етапи стосунків Летісії Ортіс та Хайме дель Бурго наступні:


1) Любовні стосунки, з 2002-го до 2004-го;

2) Друзі та довірені особи, з 2004-го до 2010-го;

3) Любовні стосунки, міцні та тривалі, 2010-ий та 2011-ий;

4) Свояки, з 2012-го до 2016-го", - написав Хайме.

"Треті стосунки різко закінчуються після двох років, за декілька місяців до зречення Летісії титулу принцеси Астурійської, розлучення з Феліпе та переїзду як пари до Нью-Йорка, котрий ми планували", - зазначив чоловік.

Летісія хотіла піти від чоловіка до коханця?

Летісія хотіла піти від чоловіка до коханця?

Фото Getty Images

Зі слів Хайме, у липні 2010-го Летісія зателефонувала до нього в Лондон та покликала навідати її в палаці Сарсуела в Мадриді. Він приїхав, і тієї ночі, "після років перерви продовжилися їхні любовні стосунки, оскільки кохання було завжди, від найпершої їхньої подорожі до Венеції в 2002-му".

Дель Бурго стверджує, що в цей третій період їхньої лавсторі вони з дружиною Феліпе їздили разом до Кабо-Верде, Греції, Сполучених Штатів, Англії та Франції, вибирали, де житимуть, обговорювали майбутнє розлучення Летісії, питання щодо її доньок, радилися з юристами.

А ще Летісія буцімто запропонувала Хайме завести спільну дитину, звернувшись до сурогатної матері.

Ось такий подаруночок королівському подружжю під ялинку

Ось такий подаруночок королівському подружжю під ялинку

Фото Getty Images

Тож несподіванкою для чоловіка стали фото, які з'явилися в ЗМІ: на них Летісія під час регати цілувала Феліпе.

"Що це?", - запитав я. - "Мені довелося це зробити, щоби захистити нас". - І я їй повірив", - розказав дель Бурго.

Чоловік наголосив, що послав до дідька ЗМІ, які пропонували йому гроші за його одкровення. Зі слів Хайме, він розказав свою історію не з помсти, не з метою шантажу, не з якихось політичних мотивів, а просто щоби "поставити крапку в довгому розділі та зробити висновки".

А це дель Бурго зі своєю чинною дружиною, шведською юристкою Люсією Діас Лільєстром. Її він називає коханням свого життя

А це дель Бурго зі своєю чинною дружиною, шведською юристкою Люсією Діас Лільєстром. Її він називає "коханням свого життя"

Водночас дель Бурго не можна назвати фанатом королівської родини Іспанії. Мовляв, корона насправді належить іспанському народові, просто Франсіско Франко віддав її Бурбонам. На думку Хайме, результатом правління попереднього короля Хуана Карлоса, чинного короля Феліпе та діяльності президента уряду Педро Санчеса зрештою стане крах країни.

Нагадаємо, в якості доказу правдивості своєї розповіді Хайме дель Бурго запостив особисте селфі Летісії, буцімто надіслане, зі словами кохання, йому. У палаці скандальної історії не коментують.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів