"Я щиро вибачаюся": Каньє Вест після своїх антисемітських зашкварів звернувся до єврейської спільноти

26 грудня 2023, 17:15

Одіозний американський репер Каньє Вест на Різдво утнув таке, чого від нього мало хто очікував.

46-річний артист, який зізнавався в симпатії до Гітлера та дозволяв собі антисемітські висловлювання, звернувся до єврейської спільноти та попросив вибачення.

Звернення Instagram написане на івриті, повідомляє Page Six.

У Instagram Каньє наразі лише цей один допис

У Instagram Каньє наразі лише цей один допис


"Я щиро вибачаюся перед єврейською спільнотою за будь-який ненавмисний вибух емоцій, спричинений моїми словами або діями, в мене не було наміру завдати болю або зневажити, я глибоко жалкую про будь-який біль, якого міг завдати", - заявив Вест.

"Я налаштований розпочати з себе та навчитися з цього досвіду в майбутньому проявляти більшу чутливість та розуміння", - додав репер.

Каньє запевнив, що для нього дуже важливим є отримати пробачення.

Репер несподівано перепросив єврейську спільноту

Репер несподівано перепросив єврейську спільноту

Фото Getty Images

Несподіваному каяттю репера передував черговий скандал. Декілька тижнів тому Вест публічно просторікував про сіоністів, яким буцімто належать усі банки, лікарні та приватні школи в Лос-Анджелесі.

До речі, в сіоністи артист записав і свого колишнього друзяку Дональда Трампа, заявивши, що не підтримає його на наступних президентських виборах. Згадував він у своїй не надто зв'язній, але палкій промові також Ісуса та Гітлера.

Нагадаємо, Каньє Вест страждає на біполярний розлад особистості. Як зізнавався колись сам репер, під час маніакальних епізодів йому ввижається, ніби в його голові вживлений урядом чіп.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів