Каньє Вест про свій психічний розлад: Тобі здається, ніби уряд вставив тобі чіп у голову

29 травня 2019, 13:55

Американський репер Каньє Вест, в якого лікарі діагностували біполярний розлад психіки, вирішив відверто розповісти про жахіття, яке пережив у 2016-му році, коли його примусово госпіталізували.

У інтерв'ю Девіду Леттерану чоловік Кім Кардашян розповів, що відчуває людина під час маніакального епізоду.

Про це пише People.

"Коли ти в цьому стані, ти є гіперпараноїком щодо всього. Кожен - це мій досвід, у кожного він інакший - кожен стає (для хворого) актором. Усюди змова. Тобі здається, що уряд вставив чіп тобі в голову. Тобі здається, що тебе записують. Ввижаються всі ці речі", - пригадав Каньє.


 
У 2016-му році Каньє Вест опинився в психлікарні з гострим психозом

"Настає момент, коли тобі здається, ніби всі хочуть тебе вбити. Ти більше нікому не довіряєш", - поділився він.

Згадуючи про свою примусову госпіталізацію, Вест підкреслив, що вважає "жорстоким і примітивним" те, що пацієнта розлучають тими, кому він довіряє. Артист навіть радий, що відчув це на собі, бо має намір боротися за зміни в цій процедурі.

"Тебе кладуть (до лікарні) - заковують у наручники, накачують ліками, вкладають у ліжко, відділяють від усіх, кого ти знаєш", - зазначив репер.

Хворий з таким діагнозом мусить регулярно приймати ліки, інакше йому загрожує рецидив. Люди, на яких лежить це "тавро", зазнають дискримінації в суспільстві.

"Це ніби підвернути мозок, ніби щиколотку підвернути. Якщо хтось підвернув щиколотку, ти ж не будеш його ще штовхати. А щодо нас, то коли наш мозок підвертається, люди роблять усе, щоби стало ще гірше. Роблять усе можливе. Доводять нас до цього і роблять все, щоби стало гірше", - підсумував Каньє.

Як відомо, на біполярний розлад також страждають такі зірки, як Кетрін Зета-Джонс, Мерайя Кері, Емма Стоун. Підозрює в себе те саме й Ілон Маск.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів