"Ты устанавливаешь правила": Мішина на Балі заговорила російською у подкасті свого фітнес-тренера. Відео

29 березня, 13:00

Актриса Ксенія Мішина потрапила в черговий скандал. Зірка, на рахунку якої знімання роботи ППО та відстоювання мови агресора під час повномасштабної війни, знову заговорила російською. Щоправда, не в Україні, а на Балі.

Увагу на це звернули в одному з Telegram-каналів. Виявляється, Мішина, яка подалася з сином на відпочинок, взяла участь у подкасті фітнес-тренера Сергія Пилькевича. Той – українець, але живе за кордоном. Свій Instagram чолов’яга веде англійською, а от у подкастах чи інтерв’ю спілкується російською. Його приклад наслідувала і Мішина.

Мішина перейшла на російську у подкасті свого тренера

Мішина перейшла на російську у подкасті свого тренера

фото з Instagram Ксеніх Мішиної

"Когда ты проходишь этот портал страха и оборачиваешься, ты понимаешь, что это просто иллюзия. Когда ты придешь к истинному пониманию, тебя уже не остановить. Ты как поезд, который прет по рельсам. Это твой поезд и ты должна им управлять. Не кто-то другой. Не кто-то со стороны. И ты устанавливаешь правила как тебе жить", – сказала зокрема у подкасті Мішина.


Цікаво, що цей момент актриса не приховує і навпаки поділилася частиною свого російськомовного монологу на власній сторінці в Instagram. Щоправда коментарі до відео закрила.

Як зазначили автори допису Telegram-каналу, незручності ситуації додає той факт, що Мішину обрали ведучою патріотичного телешоу "Я люблю Україну".

Нагадаємо, у 2022-му Мішина заявляла, що "Любов до країни вимірюється не мовою, і навіть не паспортом".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів