"Людка-бомба" vs "який встид": мережа обговорює телеведучу Барбір, яка виматюкалася в етері

16 лютого, 12:32

Телеведучу Людмилу Барбір на робочому місці спіткала халепа, яка зрештою обернулася флешмобом та виром обговорень в соцмережах.

15-го лютого Людмила соковито виматюкалася через свій костюм, не знаючи, що досі перебуває в прямому етері.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін перед ефіром уранці 15-го лютого. Як то кажуть, ніщо не віщувало...

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін перед ефіром уранці 15-го лютого. Як то кажуть, ніщо не віщувало...

"Бл*дь, я така, бл*дь, кончена у цьому костюмі. Ладно, пох*й, записуйте", - поемоціонувала Барбір.

Згодом у Instagram 41-річна телеведуча вибачилася за свій спіч, пояснивши, що момент потрапив у ефір через технічну помилку.

"Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ранок, коли росія влаштувала черговий ракетний обстріл, наніс свої відбитки... Перепрошую за це", - написала Барбір.

"Але водночас закликаю вас бути відкритими, виплескувати свої емоції, коли болить. Зараз ми всі травмовані, всім страшно, тож не залишайтеся зі своїми страхами наодинці", - закликала вона, а ще запитала підписників, як їм її костюм.

У офіційному Instagram "Сніданку 1+1" теж відреагували на факап.

"Всі ми сьогодні зранку трошки Люда", - саме так можна описати інцидент, який відбувся сьогодні в ефірі", - зазначили в дописі, проілюструвавши його відповідною картинкою.

На підтримку Барбір запустили флешмоб

На підтримку Барбір запустили флешмоб

Під ним є чимало негативних коментарів, від тих користувачів, які вважають неприпустимою та непрофесійною таку поведінку ведучої та наголошують, що лаялася вона все ж таки не через ракетний обстріл, а через костюм. Люди пишуть, що Людмила їх розчарувала.

А ви як вважаєте?

А ви як вважаєте?

Одначе дуже багато коментарів у мережі - на підтримку Барбір. Зокрема висловилися її колеги - Руслан Сенічкін, Катерина Осадча, Неля Шовкопляс, Соломія Вітвіцька, Надія Матвєєва, Анатолій Анатоліч та Марічка Падалко. Остання пригадала власний епічний кейс кількарічної давнини, коли в неї в прямому ефірі випав зуб.

"Людмила Барбір вирішила сьогодні позмагатися зі мною в номінації "найбільший факап у ефірі". Я думала, що зуб складно переплюнути, але ти, Люся, сьогодні після повітряної "висловилася" за всіх нас! Ми ж ще дуже вміємо злість на ворогів екстраполювати на себе. Людка - ти бомба!", - написала Марічка.

Неля Шовкопляс вважає, що і Людмила, і злощасний костюм - топ

Неля Шовкопляс вважає, що і Людмила, і злощасний костюм - "топ"

Анатоліч висунув цікаву пропозицію

Анатоліч висунув цікаву пропозицію

Нагадаємо, позаторік король Великої Британії Чарльз ІІІ не стримав емоцій та вилаявся на ручку перед камерами.






Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів