"У мене були запої": 26-річний Melovin пояснив, чому вирішив кинути пити

18 жовтня 2023, 14:00

Співак Melovin зробив відверте зізнання: в нього були проблеми з алкоголем. 26-річний Костянтин розповів, яким "гавном" він зловживав і що спонукало його перейти до тверезого способу життя.

"Годі бухать, рєбята. Вже літа зовсім не ті", - закликав Melovin у розмові з "Люкс ФМ".

Melovin кинув пити і всім радить

Melovin кинув пити і всім радить

"Я відчуваю ці 26 років свої як якесь нове переродження, переосмислення і плюс розумію, що алкоголь, під час війни тим паче, з великого стресу, він тебе ще більше вбиває", - наголосив він.


Зі слів артиста, він полюбляв віскі, джин та ром, але якби вживав їх у чистому виді, то було би ще пів біди. Костя змішував міцний алкоголь із "колою-шмолою-соками", і виходило "просто гавно".

"Я, напевне, міг би себе назвати алкоголіком. Я просто не виглядав як якийсь негативний образ алкоголіка, я був побутовим інтелігентом, я нікому не грубіянив. У мене були запої... Я відчув, що з цим пора зав'язувати - це раз, це тобі не додає здоров'я, плюс ментальність: мені здається, жити без алкоголю набагато ефективніше і цікавіше. Коли ти пам'ятаєш кожен свій момент, кожен день, і це клас", - зізнався співак.

Артистові цікавіше живеться без алкоголю

Артистові цікавіше живеться без алкоголю

Відколи артист не п'є, річчю, якою він себе балує і на яку витрачає найбільше грошей, лишилися парфуми. Флакона в 100 мл вартістю в 5-7 тисяч гривень Костянтинові вистачає десь на два місяці.

Приблизно раз на тиждень Melovin донатить "пристойну суму" на ЗСУ, і це ще одна з найбільших статей його витрат.

Нагадаємо, на початку року про свою алкозалежність чесно розказав POSITIFF. Зізналася у зловживанні алкоголем під час повномасштабної війни й Настя Каменських.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів