"Це дитина малювала?": британський глянець розносять у мережі через химерний портрет Кейт Міддлтон

22 травня, 15:30

Британський журнал Tatler присвятив обкладинку свого липневого номера принцесі Вельській Кейт Міддлтон, відзначивши її "силу та гідність". Але щось пішло не так.

Портрет Її Високості, намальований британсько-замбійською художницею Ханною Узор, м'яко кажучи, спантеличив читачів. Вони висловлюють це у коментарях під Insta-постом із обкладинкою.

Портрет Кейт Міддлтон прикрасив обкладинку журналу

Портрет Кейт Міддлтон прикрасив обкладинку журналу

Фото з Instagram Tatler

"Коли це вона стала азійкою?.. З першого погляду мені здалося, що це японська імператриця Масако... Це не Її Високість принцеса Вельська. Бог його зна, хто це, але не Її Високість... Це дитина малювала?.. Нічого схожого... Я би щіткою для підлоги краще намалювала... Що за жахливий портрет вродливої жінки", - обурюються коментатори.

"Це більше скидається на портрет матері Її Королівської Високості. Може, художниці дали фотографію не тієї людини?.. Кетрін буде не в захваті, і я її не звинувачую", - пишуть люди.

Ось цей лук Кейт було взято за основу. Схоже?

Ось цей лук Кейт було взято за основу. Схоже?

Фото Getty Images

Вибір журналу називають ганебним та образливим. Узор звинувачують у тім, що вона навмисне намагалася спотворити Кейт, і радять записатися на курси малювання. Хтось із коментаторів пожартував, мовляв, художниця, мабуть, фанатка Меган Маркл.

Нагадаємо, в 2022-му році було написано перший офіційний портрет Кейт Міддлтон і принца Вільяма. А американський графіті-художник Pegasus, навряд чи запитавши дозволу в королівської сім'ї, якось зобразив її голою на стіні.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів