"Вона жива": двійник Кейт Міддлтон зробила заяву щодо резонансного відео з принцесою

20 березня, 10:30

Ажіотаж навколо "зникнення" принцеси Вельської Кейт Міддлтон уже допік не лише самій принцесі, а й навіть її двійнику.

43-річна Гайді Ейген, яка займається цим із 2012-го року, знімаючись у рекламі, виступаючи на корпоративах, вечірках тощо, зробила заяву, де закликала людей припинити все це божевілля.

Гайді вже понад десять років працює двійником Кейт Міддлтон

Гайді вже понад десять років працює двійником Кейт Міддлтон

Жінка запевнила, що це не вона на відео, де Кетрін із Вільямом коло фермерської крамниці. У Гайді є "алібі" - вона того дня була на іншій своїй роботі, викладала танці.


Про це повідомляє The Mirror.

"Звісно, є певні спекуляції щодо того, чи то Кейт та Вільям на тому відео та скріншотах. Насправді мої соцмедіа показилися, бо люди думають, що то я, але я знаю, що це не так. Я в той час була на роботі, отже, я знаю, що це не я. Я на 100 відсотків вірю, що на тому відео Кейт Міддлтон та Вільям", - наголосила Ейген.

Ейген запевняє, що на відео, яке було знято днями в Віндзорі, не вона

Ейген запевняє, що на відео, яке було знято днями в Віндзорі, не вона

"Отже, вона жива, і ми можемо бути в цьому впевнені. Це все вже надто далеко зайшло. Починалося з жарту про те, де Кейт, але тепер це справді обернулося на драму, і це треба зупинити", - підкреслила вона.

Гайді закликає дати Кейт спокій

Гайді закликає дати Кейт спокій

Зі слів двійника, відколи Міддлтон лягла до лікарні на операцію та перестала виходити на публіку, на різних заходах, де вона з'являється в її образі, до неї підходять люди з жартами, мовляв, ось і Кейт знайшлася. Та настав час покласти цьому край.

"Вона - публічна особа, але не публічна власність, і ми маємо це поважати", - зазначила Ейген, яка вважає, що Міддлтон має повне право не розголошувати подробиці стосовно свого здоров'я.

Нагадаємо, на тлі скандалу зі світлиною Кейт Міддлтон та дітей, яку принцеса невдало відредагувала, від жарту про фотошоп не втримався навіть король Нідерландів Віллем-Александр.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів