"Розумний та впертий": інсайдер розповів, як принц Вільям поставився до теорій про "зникнення" дружини

13 травня, 12:30

Наприкінці березня принцеса Вельська Кейт Міддлтон шокувала загал діагностованим у неї онкологічним захворюванням. Такому кроку передували, як відомо, численні теорії щодо "зникнення" Її Високості з публічного простору.

Нині ж інсайдер, близький до королівської родини, розповів, як принц Вільям поставився до вигадок та подекуди абсурдних теорій щодо своєї дружини.

Як пише Ace Showbiz, спадкоємець британського престолу був дуже роздратований і розлючений через спекуляції довкола Кейт Міддлтон.

"Вільям – розумний та впертий інколи. Це, а також його фокус на сім’ї дадуть йому основу й сили, аби пройти через усе", – цитує видання інсайдера.

Наприкінці квітня принц та принцеса Вельські відзначили 13 років шлюбу

Наприкінці квітня принц та принцеса Вельські відзначили 13 років шлюбу

фото getty images

Як відомо, у січні королівський палац повідомив, що принцеса Вельська перенесла операцію на черевній порожнині. У звернені вони підкреслили, що Кейт Міддлтон повернеться до виконання обов’язків після Великодня, проте це не вдовольнило широкий загал і невдовзі чимало теорій почали ширитися в ЗМІ.

Серед іншого зрада Вільяма з такою собі маркізою Роуз Генбері. І начебто намір Кейт подати на розлучення. Також були версії, що принцеса Вельська пережила невдалу пластичну операцію тощо.

фото getty images

Покласти край чуткам вирішили, оприлюднивши інформцію про онкологію Її Високості.

Нагадаємо, раніше джерело розповідало, як принц Вільям справляється з королівськими обов’язками на тлі хвороб дружини та батька.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів