Рішення одностайне: Емеральд похвалилася першим успіхом у боротьбі з ексом

11 листопада 2023, 15:56

Колишня військовослужбовиця Євгенія Емеральд похвалилася першою перемогою у боротьбі з колишнім чоловіком Євгеном Стипанюком.

Як повідомила вона в Instagram, Стипанюку заборонили бачитися з їхньою спільною донькою.

"Вчора був - мій день! Відбулося засідання комісії Служби у справах дітей та сім'ї Дарницької райдержадміністрації. Розглядалася справа щодо встановлення графіку/можливості Євгена Стипанюка бачитися з донькою", - написала Емеральд.

Євгенія Емеральд з адвокатом

Євгенія Емеральд з адвокатом


З її слів, по Стипанюку відкрито два кримінальні провадження щодо замаху на життя Євгенії та погрози її життю і здоров'ю.

Також, зазначила вона, Міноборони проводить розслідування щодо приналежності Стипанюка до військової служби, а до суду подано позов щодо припису заборони його наближення до Емеральд та доньки.

Скріншот з Instagram Євгенії Емеральд

"У зв'язку з цими фактами комісія одностайно проголосувала за те, щоб наразі не надавати Стипанюку жодних годин спілкування з донькою. Також за результатами вищенаведених справ призначать повторне засідання. Якщо ж ми виграємо суд щодо припису заборони наближення до пів року, це автоматично заборонить Стипанюку наближатися до мене та дитини", - додала Емеральд.

Вона зазначила, що це перша маленька перемога у відстоюванні гідності та безпеки.

Нагадаємо, на початку жовтня Євгенія Емеральд публічно заявила про аб'юз з боку свого колишнього чоловіка, Євгенія Стипанюка.

Слідом за нею, про знущання розповіла й попередня дружина військовослужбовця.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів