Українець став одним з найкрасивіших чоловіків світу

26 травня 2008, 11:02

Нещодавно популярний американський журнал "OK!" склав рейтинг найкрасивіших чоловіків планети, до якого потрапив і наш співвітчизник.

Всього до списку красунчиків увійшли 50 відомих представників сильної статі з різних країн у віці від 22-х до 55-ти років.

Не дивно, що на першому місці виявився легендарний футболіст Девід Бекхем, який торік разом зі своєю родиною переїхав до Америки.


Девід Бекхем знову став першим

33-річного чоловіка екс-"Spice Girls" Вікторії також нещодавно було визнано найбільш високооплачуваним спортсменом у світі.

Другим найкрасивішим чоловіком планети став 28-річний Максим Чмерковський, танцюрист з Одеси, який у дитинстві емігрував до США.

Другим найкрасивішим чоловіком планети став одесит Максим Чмерковський

Максим прославився завдяки своїй участі в американському шоу "Танці з зірками". Наразі він володіє кількома танцювальними студіями у Нью-Йорку.

Замикає трійку лідерів 38-річний американський актор Шеман Мур, який зараз грає агента ФБР у серіалі "Кримінальні думки".

38-річний американський актор Шеман Мур посів тертю сходинку

Також до Топ-50 красунчиків потрапили актори Ештон Катчер, Пірс Броснан, Орландо Блум, Вілл Сміт, музиканти Ленні Кравітц, Енріке Іглесіас, Нік Кеннон, а також Принц Гаррі.

Фото з сайтів theblemish.com, maksimchmerkovskiy.com та celebritywonder.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів