"Виловлювати людей на вулиці - це неправильно": Скрипка заявив про право кожного на вибір, воювати чи ні

22 квітня, 13:15

Музикант Олег Скрипка переконаний, що кожна людина повинна мати право вирішувати, чи ставати до зброї, чи допомагати Україні в інший спосіб.

Свою точку зору артист висловив у програмі "У ліжку".

"Я вважаю, незважаючи на те, які закони, кожна людина для себе вирішує, в нас демократичне суспільство. Наприклад, мій гітарист, він вирішив іти на фронт, на передок, він воює з самого першого дня і він не може концертувати, тому що він реально на лінії фронту. А якщо музикант вирішує волонтерити, їздити на передок і грати, наприклад, в лавах культурного десанту, я думаю, що це теж корисна річ", - зазначив Олег.

Олег Скрипка вважає, що на фронт люди мають вирушати виключно за власним бажанням

Олег Скрипка вважає, що на фронт люди мають вирушати виключно за власним бажанням


"Мені скоро буде 60 років. Тобто це моє рішення, я можу вирішити: їхати на передок чи не їхати на передок. В мене діти, вони малі, вони ще не призовного віку. Це теж їхнє рішення буде: піти на передок чи не піти. Я вважаю, що треба, щоб кожна людина вирішувала, воювати чи не воювати. І виловлювати людей на вулиці - це неправильно", - наголосив він.

На думку Скрипки, це ЗМІ винні в негативному ставленні до мобілізації в частини суспільства.

"Мусить бути в гарному розумінні правильна пропаганда, патріотична пропаганда. І те, що наші ЗМІ в основному розганяють хейт, це зменшує зацікавленість людей воювати за нашу країну", - заявив музикант.

Нагадаємо, синам Олега, Устиму та Роману, 16 і 18 років. Нещодавно Скрипка розказав, які професії обрали для себе хлопці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів