Ющенко навчить Пола МакКартні розмовляти українською?

11 червня 2008, 17:12

Перед своїм київським концертом 14-го червня легендарний музикант Пол МакКартні просто за лаштунками сцени візьме урок у викладача української мови.

МакКартні має намір освоїти мову менш ніж за одну годину. Мета - поспілкуватись з аудиторією, яка відвідає його спеціальний безкоштовний Independence Concert.

"Полу подобається розмовляти з аудиторією їх рідною мовою; він представляє пісні і теревенить їх мовою. Це робить вечір більш дружнім, більш особистим для кожного глядача", - пояснив бажання "бітла" один з членів команди МакКартні.

"Пол - музикант, у нього хороший слух, і це допомагає йому вивчати мови на фонетичному рівні досить швидко", - додав він.


Цікаво, що коли у 2003-му МакКартні виступав у Москві, то майстер-клас з російської йому дав сам президент Володимир Путін.

До речі, в лінгвістичному арсеналі Пола вже значаться німецька, японська, угорська, норвезька та деякі інші мови.

Як писав раніше ТаблоID, безкоштовний концерт Пола МакКартні розпочнеться о 21:00, 14-го червня.

Independence Concert МакКартні стане наймаштабнішим концертом, який коли-небудь проходив у Києві. А сцена, на якій відбуватиметься концерт, стане найбільшою, на якій коли-небудь виступав МакКартні.

Організатори стверджують, що шоу, яке триватиме 150 хвилин, складатиметься з пісень "The Beatles", "Wings" і самого Пола МакКартні. Очікується, що під час концерту МакКартні виконає понад 30 супер-хітів.

За матеріалами прес-служби Фонду Віктора Пінчука

Фото з сайту "BBC"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів