"Винні двоє - вона і її мама": Вірастюк про причини розлучення, чому досі перебуває в шлюбі та часом мешкає разом із колишньою

16 квітня, 11:45

Нардеп від "Слуги народу" і стронгмен Василь Вірастюк, який восени 2022-го року вирішив розлучитися зі своєю другою дружиною Інною, вважає, що причиною краху 15-річного шлюбу став її від'їзд за кордон.

До чого тут його теща, які незгоди були в них із Інною в останні роки, їхнє спілкування зараз та чому шлюб офіційно досі не розірвано, 49-річний чоловік розказав у програмі "Слава +".

Зі слів Вірастюка, вони з Інною "не зійшлися" в поглядах щодо виховання дітей, 16-річного Олега та 8-річного Олександра.

Василь зараз перебуває у процесі розлучення з другою дружиною

Василь зараз перебуває у процесі розлучення з другою дружиною


"Я завжди стояв на тому, що з дітьми потрібно спілкуватися. Якщо є конфлікт, то завжди потрібно вислухати й дізнатися, як мінімум, два варіанти, дві сторони. Тому я садив навпроти себе і завжди спілкувався, завжди розмовляв. А моя дружина - вона безкомпромісна. Її підхід – "витягнула шаблюку й рубає, не розбираючись". От зайшло їй у вуха - і все, жодного фактичного аналізу, аналізувати будем потім. А аналізуємо завжди, коли приїжджає тато або, або тато по телефону, їде в дорозі і годину-півтори примирює обидві сторони", - поділився Василь.

"Це те, що стосується виховання дітей. Бо те, щоб конфліктувати між собою, у нас такого не було, щоб прям була "заруба", то такого не було. Все, що відбувалося - навколо виховання", - запевнив він.

"Як кажуть розумні люди, закоханість триває максимум три роки, а далі йдуть взаєморозуміння і повага. От коли вже втрачаються ці цінності - тоді вже погано.... Повага, мабуть, була, взаєморозуміння не було. Особливо десь там на фінальній стадії", - зазначив нардеп.

Із твердженням, що в розлученні завжди винні двоє, Вірастюк погодився, але з деяким уточненням.

Інна та Василь із синами в 2018-му. Старший хлопець, Адам - син Вірастюка від першого шлюбу. Перша дружина спортсмена Світлана трагічно загинула в 2006-му році

Інна та Василь із синами в 2018-му. Старший хлопець, Адам - син Вірастюка від першого шлюбу. Перша дружина спортсмена Світлана трагічно загинула в 2006-му році

"Однозначно. Ні, винні троє. А, ні, двоє – вона і її мама", - зі сміхом заявив він.

"Мабуть, я був винен у тому, що я її (Інну) відпустив за кордон. Потрібно було все-таки наполягати на тому, щоби вони нікуди не їхати. Тому що в тому не було ніякої потреби. Вона вперлась: "Я поїду за кордон, мама про все домовилась, нас очікують в Празі". І ось звідти пішов розкол цей. Була злість. Вона мене не послухала. Ну і я так затамував образу з того моменту. Вона зробила по-своєму, навіть не по-своєму, вона зробила так, як мама їй подрадила", - пояснив депутат.

"А я казав: "Не їдь, будьте тут, ви ж зараз на Західній Україні, що вам заважає абсолютно нормально тут проживати? Я буду їздити по роботі: Київ, фронт, дорога, волонтерство, але якийсь тиждень-півтора - і я вас буду бачити, я хочу бачити дітей". Ну і звідти все пішло", - пригадав він.

Зрештою свою родину з-за кордону Вірастюк "повернув". Із Інною вони спілкуються та періодично навіть живуть під одним дахом.

Вірастюк не хотів, щоби сім'я їхала за кордон під час повномасштабної війни

Вірастюк не хотів, щоби сім'я їхала за кордон під час повномасштабної війни

"Я приїжджаю на роботу у свою квартиру в Києві. Це є моя квартира, на яку вона за законом не може претендувати, бо вона була набута ще під час першого мого шлюбу. Проте вона не має бажання звідти з'їжджати. А я не маю змоги щось орендувати, щоби, приїжджаючи в Київ, десь проживати. Тому я приїжджаю до себе в квартиру, де є мої діти. Просто проживаю в іншій кімнаті. Слава Богу, в нас чотири кімнати, 120 квадратів. Я проживаю в іншій кімнаті, але все одно ми перетинаємося, ми говоримо про дітей, про те, про се", - розказав Василь.

Офіційно вони досі подружжя.

"Нас повинні були розлучити 28-го січня. На даний момент не розлучили, тому що під час військового стану є така норма, що розпочинається судове засідання і розпочинається повітряна тривога, то суддя може припинити або зробити паузу на невизначений термін. І от до цього моменту ще не призначена дата суду, де буде остаточно в нас розлучення", - повідомив Вірастюк.

Що ж до судового протистояння через аліменти на синів, то Василь вважає, що Інна не поступається через бажання помститися, адже він її зрадив із іншою. Стронгмен запевнив, що нізащо не залишив би синів "голими-босими", але "не потрібно його грабувати".




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів