Бейонсе не пускала Кіркорова на сцену

12 листопада 2008, 14:05

Під час репетиції до церемонії вручення ювілейної премії "World Music Awards" американська співачка Бейонсе Ноулз попросила зачинити всі вхідні двері, тим самим не пустивши співака Філіпа Кіркорова на сцену, пише "Life.ru".

27-річна співачка Бейонсе так розійшлася під час репетиції свого номеру, що її батько, і за сумісництвом директор, замкнув всі двері у концертному залі. Проте, саме в той момент, за графіком мала розпочатися репетиція виступу екс-чоловіка Примадонни. Прибувши на місце репетиції Кіркоров опинився перед зачиненими дверима.

Кіркорова не пускали на власну репетицію

За словами очевидців, батько співачки Метью Ноулз вигнав із залу всіх, й не пускав навіть адміністраторів шоу. Коли ж організатори церемоній попросили солістку "Dеstіnу's Child" закінчити репетицію, дівчина навіть не рушила з місця.

Причину такої поведінки Бейонсе і її директор не посянили. Але, журналісти говорять, що після перельоту Ноулз виглядала не кращим чином, й намагалася не потрапляти на очі папарацці.


Під час вручення премії Бейонсе вже охоче позувала фотографам

Проте Кіркоров досить стримано відреагував на ситуацію.

"Такій розкішній дівчині, як Бейонсе, можна, напевно, вибачити будь-який каприз", - сказав Філіп.

До речі, нагороду премії "World Music Awards", яка щороку проходить у Монте-Карло, російський співак отримав вже вп'яте.

Вже п'ята статуетка Кіркорова

"Для мене це дуже приємно, і я щасливий, тому що це вже моя п'ята нагорода. Першу нагороду я отримав у далеких дев'яностих. Тоді це було дуже хвилююче", - розповів поп-король російської сцени.

"І я був дуже щасливий представляти нашу країну на такій престижній церемонії", - наостанок зізнався Кіркоров.

Фото Life.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів