Мадонна заспіває на стадіоні у Донецьку?

3 червня 2009, 10:57

Не встигли у Донецьку відсвяткувати з розмахом перемогу футбольного клубу "Шахтар" у Кубку УЄФА, як почали готуватися до нового свята.

Так 29-го серпня у шахтарському місті готуються відкрити надсучасний стадіон "Донбас-Арена", пише "Сегодня".

Поговорюють, що спеціально для такої події міська влада запросить зірок світового масштабу. Зокрема, обговорюються кандидатури поп-діви Мадонни та колишнього футболіста Дієго Марадони.

Наразі офіційні організатори відкриття стадіону поки що не називають, хто точно буде з іменитих зірок, однак обіцяють феєричне шоу.


"Концерт, який відбувся минулої неділі на площі Леніна, при всій своїй грандіозності, не йде у порівняння з тим шоу, яке ми плануємо влаштувати до відкриття нашої клубної арени", - розповів генеральний директор футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін.

Мадонна приїде до Донецька?

"Там буде зовсім інший рівень і зовсім інший формат. У нас в планах - запрошення естрадних зірок світового рівня. Запевняю вас, що Донецьк очікує грандіозне і незабутнє видовище, тому що такі об'єкти відкриваються не щодня", - додав він.

За словами Палкіна, вся команда, яка займається підготовкою свята, працює буквально цілодобово.

"Зараз ще не час називати імена, але список запрошених зірок ми оголосимо заздалегідь, і однозначно склад учасників концерту буде дуже високого рівня", - пообіцяв гендиректор "Шахтаря".

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів