Майбутній тесть Януковича-молодшого "змінив орієнтацію"

4 серпня 2009, 11:15

Напередодні весілля своєї дочки майбутній тесть Віктора Януковича-молодшого "змінив орієнтацію". Станіслав Корочанський перейшов з БЮТ до Партії регіонів, пише "Сегодня".

Нагадаємо, батько Вітіної нареченої був депутатом Артемівської міської організації блоку.

"Він написав заяву два місяці тому, і ми полюбовно розійшлися. Про причини виходу від нас він не поширювався, але, напевно, на це рішення вплинула сім‘я", - розповів глава Артемівської організації БЮТ Віктор Загорський.

"Ми всі дуже засмучені, що йому довелося піти, адже нам чудово працювалося разом. Його "коником" була екологія - постійно порушував на голосуваннях проблеми очищення міської ріки та ратував за висадження дерев", - пояснила секретар міськради Світлана Редченко.


Янукович зі сватом тепер за одне

Працює Станіслав Корочанський на руднику заступником директора з охорони праці. До цього був звичайним механіком, а підвищення отримав нібито за свою активність після виходу на пенсію його попередника.

Щоправда, щойно преса почала цікавитися майбутнім сватом лідера Партії регіонів, на роботі Корочанського ввели табу на розмови про його персону. Тепер інформацію про нього можна отримати лише після офіційного письмового запиту до гендиректора.

Між іншим, за чутками, Янукович-молодший та Оля Корочанська будуть вінчатися в унікальній підземній соляній церкві - у колишніх соляних виробках. Але це поки не підтвердили ані в донецькій єпархії, ані в "Артемсолі".

Фото Анни Андрієвської (ТаблоID)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів