Елтон Джон в Україні знайшов заміну померлому другу

14 вересня 2009, 11:33
Популярний співак та активний борець проти СНІДу сер Елтон Джон вирішив стати батьком, пише " ВВС ".

Під час відвідин спеціалізованого будинку для ВІЛ-позитивних дітей у місті Макіївка Донецькій області британського артиста буквально підкорив 14-місячний ВІЛ-позитивний хлопчик Лев.

Тож Елтон Джон зізнався журналістам, що не проти разом зі своїм партнером Девідом Фернішем всиновити українського малюка.

"Я хочу усиновити цього хлопчика, але не знаю, якою є процедура. Україна і Британія не мають відповідної угоди, але у Девіда канадійське громадянство, може, для нього буде легше", - сказав під час прес-конференції британський артист.

Говорячи про імовірне всиновлення, Елтон Джон згадав про недавно померлого друга Гая Бабілона.


"Минулого тижня я втратив одного з найближчих друзів. Мій клавішник помер від інфаркту - йому було 52 роки. Мені дуже важко, бо він був просто геній і такий молодий, і у нього було двоє прекрасних дітей", - розповів Джон.

Елтон Джон з українським хлопчиком Левом

"Тому, як ще замінити втраченого друга, як не людиною, якій я можу дати майбутнє?", - додав співак.

До речі, Елтон Джон завжди відкидав ідею всиновлення дитини, через те, що йому вже 62 роки, він багато подорожує і дуже зайнятий.

Але, за словами артиста, його партнер Девід Ферніш часто казав, що хотів би усиновити дитину. На думку співака, це було би "несправедливо" по відношенню до дитини, - жити в родині, де батьки такі зайняті.

Однак перебуваючи в українському дитячому будинку Елтон Джон змінив свою думку. Тож незабаром відомий британець може стати батьком.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів