Притула в Греції назбирав телефонів і вирішив, що час зав'язувати

9 грудня 2009, 17:13

Вітчизняний шоумен Сергій Притула на славу погуляв в Греції. Тепер артист подумує, що варто зав'язти з подорожами до цієї країни.

Головною метою подорожі до сонячних Афін став футбольний матч між збірною України та збірною Греції.

"Загалом, за останній півроку я вже тричі побув у Греції. Спочатку їздив по роботі, знімав репортаж про чудові грецькі курорти, надихнувшись цим, я поїхав влітку відпочивати з сім'єю саме на грецький острів Крит. І от тепер з'їздив на футбол. Гадаю, час з Грецією зав'язувати і досліджувати інші країни", - зауважив Притула.

Та час останньої подорожі до Греції Сергій не лише встиг подивитися футбол, а й зустрівся з друзями, назбирав купу телефонів від прихильників і накупив сувенірів.


Так, в одному з приміських ресторанів Афін актор скетч-шоу "Файна Юкрайна" провів кілька годин в компанії чоловіка. Останній виявився грецький телеведучий Таксом - друг Притули.

Притула зачастив до Греції

Не сховався Сергій й від прихильників. Виявляється у Греції представники української діаспори залюбки дивляться жартівливі передачі за участю Притули. Тож, після футбольного матчу українського артиста впізнали й почали просити автографи та фото на пам'ять.

"Мені навіть вручили кілька візиток з номерами телефонів. Мовляв, будеш наступного разу в Греції, жодних готелів - зупинишся в нашому будинку, влаштуємо найтепліший прийом", - розповів Сергій.

А перед тим як сісти у літак до Києва артист встиг прикупити сувенірів для друзів та рідних.

"Ну що, як завжди привіз на всяк випадок пару десятків магнітів, а для сії за традицією грецькі оливки і найкращий у світі сир фета!", - додав Притула.

За матеріалами "PR Batteries!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів