Роббі Вільямс розповів про залежність і майбутню дитину

31 грудня 2009, 11:00
Британській співак Роббі Вільямс зізнався, що не може покинути вживати антидепресанти і всерйоз думає про дитину.

Артист розповів виданню "Contact Music", що він не може покинути вживати антидепресанти. Мовляв, щойно він перестає приймати медичні препарати, то хоче накласти на себе руки.

"В мене починаються суїцидальні плани", коли я намагаюся злізти з них (антидепресантів). Починається дзижчання, і відбуваються дивні речі. Це дуже страшно", - відверто розповів Роббі.

Нагадаємо, у 2007-му році, коли Вільямсу виповнилося 33 роки, він зміг впоратися із залежністю від наркотиків, алкоголю та знеболюючих засобів.


Можливо нинішня подружка артиста - американська актриса Айда Філд зможе допомогти йому впоратися із теперішньою медикаментозною залежністю.

Нагадаємо, не так давно колишній учасник "Take That" заявив, що не проти одруження. Тепер же Роббі завів мову про діточок.

35-річний співак зізнався журналістам "The Digital Spy", що вони з Айдою останнім часом серйозно замислилися про ідею мати дітей.

"Маленькі бігаючи мавпенята - це безперечно знаходиться на нашому порядку денному. Це лише питання часу", - зауважив Вільямс.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів