Чоловік Сандри Баллок обріс коханками, але хоче до дружини

25 березня 2010, 16:14

Поки оскароносна актриса Сандра Баллок думає над тим, чи пробачати адюльтер своєму чоловікові Джессі Джеймсу, до преси звернулася іще одна його ймовірна коханка. .

Про це у четвер пише "People".

35-річна татуйована стриптизерка Меліса Сміт стверджує, що мала інтимні стосунки із Джеймсом у 2006-му році. Останній тоді вже був одружений із Сандрою Баллок.

Востаннє стриптизерка і Джеймс зустрічалися у 2009-му, як стверджує жінка. Наразі Сміт має намір вигідно продати історію їхнього кохання, підкріплену фотографіями.


Також на світ божий випливла ще одна історія трирічної давнини, коли одна зі співробітниць Джеймса звинуватила його у сексуальних домаганнях. Тоді Джессі був змушений сплатити ображеній жінці компенсацію у 700 000 доларів, пише "TMZ".

Сандра Баллок ще 15-го березня виїхала з їхнього із Джеймсом будинку.

Проте, як стверджують її представники, до адвокатів з розлучень ані актриса, ані її чоловік не звертались, пише "People".

Одна з реплік на обкладинці журналу "In Touch" говорить про те, що Джессі Джеймс займався з коханкою сексом у гаражі тричі на день

Нині Джеймс опікується дітьми, "присвячуючи їм кожну вільну хвилину", кажуть друзі. Адже від попередніх шлюбів він має двох доньок 15 та 6 років, а також 12-річного сина. Колись їхня мачуха Баллок запевняла, що любить цих дітей, наче власних.

Водночас сам Джессі Джеймс офіційно попросив пробачення у своєї коханої дружини Сандри та дітей.

"Я щиро прошу пробачення за те горе, яке я їм заподіяв. Сподіваюсь, одного дня вони зможуть знайти у своїх серцях сили пробачити мені", - сказав Джеймс.

При цьому більшість звинувачень на свою адресу Джессі Джеймс називав "неправдивими та безпідставними".

Нагадаємо, на початку березня про свої інтимні стосунки із чоловіком Сандри Баллок розповіла модель Мішель МакДжі. Вона, до речі, поскаржилася, що під час їхнього інтиму Джеймс навіть жодного разу не вдягав презерватив, пише "The Showbiz Spy".

Цікаво, що колись сама Баллок агітувала за секс без презервативів.

Обкладинка "In Touch" з "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів