Гібсон бив дитину та хотів спалити будинок через оральний секс?

15 липня 2010, 17:51

Колишня російська подружка актора Мела Гібсона Оксана Григор'єва, схоже, не залишить його у спокої.

Так, юристи Григор'євої мають намір довести суду, що спілкування з зірковим татом становить загрозу для маленької доньки Люсії, пише "TMZ".

Попередні звинувачення у расистських висловлюваннях та побитті Оксани вже здаються дитячими пустощами - адже тепер акторові закидають погрозу зброєю та навіть побиття немовляти.

Серед доказів, що їх представила суду Оксана, є й фото маленької Люсії із синцем на підборідді, начебто від руки люблячого татка, пише "Radar Online".


А перед самою Оксаною оскароносний актор буцімто вимахував пістолетом, коли та намагалася втекти від його побоїв.

"Оксана сказала, що була в паніці й, доки вона шукала ключі, Мел підійшов до неї та сказав: "Я тобі покажу, як вибратися звідси швидше" - що було нею витлумачено як смертельна погроза", - каже джерело.

Між тим, оприлюднених аудіо записів із лайкою Гібсона щодня більшає. Наразі кожен бажаючий може ознайомитися із плівкою номер 4, проте навряд вона потішить відданих шанувальників зірки "Хороброго серця".

Григор'єва тепер снитиметься Гібсону у страшному сні?

На аудіо запису чути, як Гібсон лементує, бо Оксана "захропіла", не надавши йому до цього послуги з орального сексу.

"Я заслуговую на те, аби ти мені спершу відсмоктала!", - репетує актор.

Також Гібсон кричить, що спалить будинок, але перед цим мусить одержати бажане.

Нагадаємо, із російською співачкою Григор'євою Гібсон завів роман у 2009-му році, залишивши позаду 28-річний шлюб та сімох дітей.

Побратися із новим коханням акторові начебто завадило те, що Оксана не погоджувалась на підписання шлюбного контракту.

У 2009-му на світ з'явилася їхня з Оксаною спільна донечка Люсія-Анна, названа на честь обох бабусь.

У квітні 2010-го пара раптово оголосила про свій розрив. На початку розставання обіцяло бути мирним. Так, Оксана розчулено говорила про свою вдячність Мелові, і обіцяла й надалі разом із ним ростити донечку.

Втім, невдовзі скандал почав набирати обертів й обростати новими брудними подробицями. Спершу колишні коханці не змогли дійти згоди з приводу грошей на утримання дитини та часу зустрічей, а згодом Оксана пустила в хід аудіо записи їхніх із Мелом сварок.

Невдовзі на адресу актора посипались звинувачення у тому, що він буцімто бив Оксану, коли вона тримала на руках немовля, й вибив їй два зуби.

Наразі скандалом між Гібсоном та Григор'євою зацікавилася поліція.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів