Баллок захищатимуть від шизофреника

9 серпня 2010, 17:58

Адвокати найдорожчої голлівудської акторки Сандри Баллок днями одержали в лос-анджелеському суді черговий охоронний ордер проти "невиліковного шизофреника", що переслідує зірку з 2003-го року.

Чоловікові на ім'я Томас Джеймс Велдон офіційно заборонили наближатися до Баллок та її прийомного сина Луї, повідомляє "The Showbiz Spy".

Уперше актриса просила в суду захисту від божевільного переслідувача сім років тому. Втім, попередній охоронний ордер було скасовано у 2009-му, бо Велдон на той час з власної волі перебував у психлікарні.

Минулого місяця чоловік знову звернувся по допомогу до лікарів. Він скаржився на безсоння та тривогу й розповідав про свій телепатичний зв'язок із зіркою "Невидимого боку". Також він зізнався, що не приймає своїх пігулок та спеціально приїхав з Теннессі, аби побачити актрису.


Адвокат Баллок засвідчив, що останнім часом Велдон завалював актрису електронними листами та факсами.

"Це очевидно, що його зацикленість на ній лишилася незмінною попри сім років у лікарні", - наголосив адвокат зірки.

Баллок знову захищають від переслідувача

Переслідувача Велдона 3-го серпня знову вклали до лікарні, проте дія охоронного ордеру триватиме наступні три роки.

"Шизофреникові" забороняється також підходити до дітей колишнього чоловіка Баллок, Джессі Джеймса.

До слова, хоча скандали навколо брудного розлучення Баллок вже вщухли, коханка екс-чоловіка актриси й досі лишається доволі популярною особою.

Зокрема, татуйована модель Мішель МакДжі незабаром вирушить у великий тур по стрип-клубах, пише "TMZ".

Причому виступатиме МакДжі не сама, а об'єднається у "творчий дует" із Вайолет Коваль - жіночкою-порнопродюсером, що заявляла про свій сексуальний зв'язок із актором Мелом Гібсоном.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів