Нагорний розлучився, бо зарікався не одружуватися до 42 років?

2 листопада 2010, 16:09
Колишній чоловік Лілії Подкопаєвої , бізнесмен Тимофій Нагорний у дитинстві пообіцяв собі не одружуватися до 42-х років.

Про значення сімки у своєму житті та про особисте він розповів в інтерв‘ю "Бліку".

Про те, щоб закохатися, скажімо, у співачку Міку Ньютон, Нагорний і думати не хоче.

"До середини 2011-го року це виключено однозначно. Я заблокував думки на кохання і присвятив себе лише роботі. Хочу до свого 42-го дня народження, який відзначу влітку, довести собі, що вартий чогось у цьому житті", - заявив 41-річний Тимофій.

"З цього віку у чоловіків починається так званий сьомий період у житті. А оскільки я сьома дитина у сім‘ї, народився о 7 ранку у 7 хвилин 7 секунд, для мене цифра 7 дуже символічна", - пояснив він.


"І коли мені було п'ять років, я пообіцяв собі одружитися саме у 42 роки. Але так сталося, що після знайомства з Лілією Олександрівною Подкопаєвою я порушив свою обітницю про безшлюбність. У підсумку наш шлюб дуже сумно скінчився", - резюмував Нагорний.

Нагорний заблокував "думки на кохання" до 42-х. До дембеля - менше року...

Нагадаємо, Нагорний і Подкопаєва офіційно розірвали шлюб у вересні 20090-го року. Їхні діти Вадим та Кароліна лишилися проживати з матір‘ю.

Подкопаєва ж для її екс-чоловіка "залишилася вчителем".

"Час пройде, може, ми станемо друзями. Зараз же окрім виховання сина та дочки, нас нічого не пов'язує. І я радий, що Лілія дозволяє спілкуватися з дітьми", - сказав Нагорний.

Водночас Тимофій запевняє, що якщо Ліля надумає піти заміж вдруге, він за неї порадіє і підготує "незвичайний сюрприз".

"Хочу, щоб вона знайшла своє справжнє щастя, була коханою. У мене тепер навіть немає думок про те, щоб повернутися до Лілії", - запевнив він.

Нагадаємо, одразу після розриву Нагорний запевняв, що кохатиме Лілю ледь не до скону віку й іншим жінкам у його житті місця немає. Бізнесмен навіть вірші по радіо читав.

"Діти - моя віддушина, якої мені так бракує. Усі мої перемоги для них! Коли створю нову сім‘ю і з'являться ще малята, я буду лише щасливий", - додав Тимофій.

Нагорний дітей любить, але думок про те, щоб повернутися до Подкопаєвої, не плекає

Втім купівлею житла для нової майбутньої сім‘ї Нагорний поки що - за офіційною версією - не переймається.

"Навіть бажання такого немає. Як і торік, я орендую невелику квартиру площею у 20 квадратних метрів. А у достатку спробував пожити. Раніш ми з Подкопаєвою жили у центрі Києва, мали свої машини. І що з того?" - зітхав він.

Навіть власного авто, як каже бізнесмен, він не має: "Нема. Коли потрібно кудись з'їздити, я користуюся службовим авто".

У свій вільний час Нагорний полюбив проводити з друзями.

"Раз на тиждень я завів традицію запрошувати друзів і накривати стіл. Буквально вчора приготував для них ікру з баклажанами, запік рибу, зробив пюре. Це була яскрава вечеря", - запевнив Нагорний.

Фото з "Бліка" та зі сторінки Нагорного в "Одноклассники.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів