Жириновський назвав Горбачова та Єльцина тупими

11 січня 2012, 10:40

Лідер ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський відкрито назвав екс-президента СРСР Михайла Горбачова та екс-президента Росії Бориса Єльцина "тупими".

Днями в Інтернеті з'явився скандальний відеоролик, в якому Жириновський розмірковує про "тупізну" мешканців Уралу, повідомляє "Московский комсомолец".

Це відео, яке на YouTube виклав користувач Treytuu, є фрагментом виступу скандального політика на телеканалі "Совершенно секретно". Втім, незрозуміло, коли саме зроблений запис.

"Село завжди отупляє. Дорога, розбите все, коромисло, баби, самогон. Там не може бути культури. Горбачов із села – тупізна. Єльцин тупий не лише тому, що будівельник – Урал", - заявив Жириновський.


"Урал, Урал, Урал! Там величезна кількість покладів під землею… Там величезна магнітне поле. Там взагалі тупе населення. Там дебіли живуть. Від Пермі до Єкатеринбурга - це населення дебільне", - продовжив лідер ЛДПР.

"Це не Ленінград, не Саратов. Я ж об'їхав всю країну. Я 40 років їжджу по країні. Більш тупого населення, ніж на Уралі, немає. І там народився Єльцин", - пояснив свою думку Жириновський.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів