Тіло Вітні Х’юстон покладуть у бетонний саркофаг

1 травня 2012, 11:00

Тіло співачки Вітні Х’юстон, яка померла 11-го лютого, покладуть у бетонний саркофаг, аби захистити від мародерів.

Про це пише "Комсомольская правда" з посиланням на "The Daily Mail".

Для мародерів смерть будь-якої зірки або мільйонера є можливістю збагатитися. Х'юстон, наприклад, поховали в діамантах на три чверті мільйона доларів.

Зараз її могила на кладовищі Фейрвью в Нью-Джерсі знаходиться під цілодобовою охороною. Однак кажуть, що мати співачки не зможе постійно сплачувати охорону могили.


Для того, щоб перешкодити гарбіжникам, рідні Х'юстон вирішили укласти труну в бетонний саркофаг.

Тіло Вітні захистять від мародерів

Фахівці підтримують це рішення. Адже для того, щоб пробити бетонну оболонку і дістатися коштовностей, знадобиться чимало часу, навіть якщо мати потужні інструменти.

78-річна мати зірки, Сіссі Х'юстон також збирається написати книгу про дочку, в якій вона хоче спростувати деякі чутки про Вітні.

Сіссі вже зустрічалася з найбільшими нью-йоркськими видавцями. Сума гонорару може бути семизначною. Але для цього їй доведеться розкрити скандальні таємниці про наркотичну залежність дочки та про її бурхливе сімейне життя з Боббі Брауном.

Нагадаємо, 48-річну Вітні Х’юстон знайшли мертвою у готельному номері 11-го лютого. Результати розслідування показали, що причиною смерті став кокаїн та гаряча ванна.

Фото Reuters з сайту "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів