"Делікатес": Онуфрійчук розсекретила, на який незвичний смаколик її тягне під час вагітності

23 квітня, 17:30

Екстелеведуча Іванна Онуфрійчук, яка в квітні розсекретила, що чекає на первістка від свого чоловіка Алмаза, тепер має змогу відкрито ділитися з підписниками подробицями про перебіг своєї вагітності.

Так, у Insta-сторiс майбутня мама дала досить несподівану відповідь на запитання, чи є в неї якісь дивні харчові побажання.

Кулінарне зізнання від Іванни...

Кулінарне зізнання від Іванни...

Виявляється, що ласує 37-річна Іванна хлібчиком із майонезом, ще й із зубчиками часнику вприкуску. На думку майбутньої мами, він робить її улюблений "делікатес" іще смачнішим.


Онуфрійчук балує себе хлібчиком із майонезом та часником

Онуфрійчук балує себе хлібчиком із майонезом та часником

Майбутня мамуся кайфує, а це головне

Майбутня мамуся кайфує, а це головне

Днями ж Іванна зізналася, що вагітність виявилася легшим процесом, ніж вона собі уявляла з розповідей знайомих.

"Перші 3-5 місяців я майже не відчувала змін, токсикозу чи поганого самопочуття. Навіть моя вага ніяк не змінювалась і я хвилювалася, чи все добре з дитиною. Та в якийсь момент я зрозуміла, що в суспільстві існує багато установок та стереотипів, і якщо я продовжуватиму далі все брати до уваги, то зроблю лиш гірше собі і дитині". - поділилася молодиця.

Екстелеведуча встигла зробити чуттєву вагітну фотосесію

Екстелеведуча встигла зробити чуттєву вагітну фотосесію

"Так, з 6-7 місяця вже зʼявився певний дискомфорт: болі у спині, стало важче пересуватися, зʼявилася печія, набряки та іноді ускладнене дихання. Але я пояснюю собі, що це нормально, бо моє тіло набрало вагу і в ньому живе вже 3 кг щастя", - написала Онуфрійчук.

"Коли малеча штовхається і ніжкою залазить десь під ребра, а шкіра на животі натягується, мені однозначно боляче, але я знову ж таки розумію, що дитині просто тісно і приймаю це, розмовляю з нею, гладжу животик. Повірте, з таким настроєм все проходить легше і позитивніше", - запевнила вона.

Чекати вже недовно

Чекати вже недовно

Як відомо, Іванна, яка вийшла заміж за Алмаза в 2021-му, одразу говорила, що неодмінний атрибут щастя для неї - тупіт дитячих ніжок у домі.

Нагадаємо, подружжя мешкає у Швейцарії, й Онуфрійчук варить коханому борщ.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів