Бейонсе та Jay-Z стали найбагатшою парою

8 серпня 2012, 15:30

Стало відомо, хто з зіркових пар Голлівуду є найбагатшими.

Американське видання "Forbes" склало список найбільш високооплачуваних пар серед знаменитостей, пише "Bestin.ua".

Поки безліч голлівудських пар або вже розлучилися, або перебувають у шлюборозлучному процесі, інші їхні колеги продовжують зміцнювати не тільки сімейні цінності, а й сімейний бюджет.

Так, цього року найбільш високооплачуваною парою стало музичне сімейство співачки Бейонсе та репера Jay-Z. За останній рік вони заробили 78 мільйонів доларів.


Не набагато від них відстали вагітна супермодель Жізель Бюндхен та футболіст Том Бреді, які спільними зусиллями заробили 72 мільйони доларів.

На третій сходинці рейтингу розташувалася найстильніша пара - Вікторія і Девід Бекхем. Вони, завдяки успіху дизайнерських проектів Вікторії та участі у рекламних кампаніях Девіда, поповнили сімейний гаманець на 54 мільйони доларів.

Четверте місце посіло майбутнє акторське подружжя Анджеліна Джолі та Бред Пітт. Окрім виховання шістьох дітей, пара встигла заробити 45 мільйонів доларів.

Закривають рейтинг Вілл Смітт та Джада Пінкетт-Сміт. На відміну від попередніх пар, які цього року лише помінялися місцями, Сміти змінили на цій посаді парочку Роберта Паттінсона та Крістен Стюарт, заробивши 40 мільйонів доларів.

Фото Reuters з сайтів "Mirror", "IBTimes", "Day Life"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів