Аністон і Теру шукають сурогатну матір для первістка?

16 січня 2014, 12:12

Голлівудська пара Дженніфер Аністон і Джастін Теру ще не зіграли весілля, а вже буцімто шукають сурогатну маму, яка б виносила їм первістка.

Кажуть, на це Джен надихнув приклад її близької подруги Ніколь Кідман, яка використовувала той же метод, пише "The Showbiz Spy" з посиланням на джерело.

"Дженніфер була заінтригована ідеєю сурогатного материнства протягом багатьох років. Але не була впевнена, поки не поговорила з Ніколь, яка допомогла знайти їй мужність піти на це", - розповів інформатор.

Тож тепер Аністон і Теру вирішили, що вже час шукати ідеального кандидата. Пара планує віднайти сурогатну матір до початку літа.


"Вони обидва натхненні ідеєю стати батьками, і розуміють, що народження дитини - це найбільша відповідальність, яку вони на себе візьмуть. Вони вже отримують тисячі порад від друзів, і Ніколь надає велику підтримку і допомогу", - додало джерело.

Аністон і Теру шукають сурогатну матір?

Подейкують, Кідман вважає, що Дженніфер з Джастіном - прекрасна пара.

"Вона впевнена, що дитина зміцнить їхнє щастя, і не з чуток знає, що таке сурогатне материнство", - зауважив співрозмовник.

"Дженніфер завжди говорила, що вона не поспішає заводити дітей, а сурогатне материнство дасть їй можливість підготуватися до народження дитини, не переживаючи стрес вагітності. Вона не проти залучення іншої жінки, оскільки вірить, що в самій появі на світ нового життя криється велика диво, яким би методом воно не сталося", - додав інформатор.

Нагадаємо, Аністон неодноразово говорила, що її вже дістали запитання про дітей. Дійсно, актрисі регулярно приписують вагітність – варто Джен покласти руку на живіт, як у ЗМІ одразу припускають, що вона чекає на малюка.

До слова, нещодавно Аністон і Теру буцімто мали проблеми у стосунках. Однак парі допоміг психолог.

Фото "Reuters" з сайту 247latestnewsupdate.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів