Мілу Куніс визнали "лиходійкою року", а Зак Ефрон показав торс

14 квітня 2014, 11:41

Актриса українського походження Міла Куніс обійшла усіх претендентів-чоловіків та отримала звання видатної "лиходійки" за версією молодіжного телеканалу MTV.

У неділю ввечері у Лос-Андежелесі завершилася 22-а щорічна церемонія вручення кінопремії MTV Movie Awards.

"Найкращим фільмом" за минулий рік було визнано "Голодні ігри: І спалахне полум'я". Творці картини отримали нагороду з рук самого Джонні Деппа.

Найкращою серед актрис стала Дженніфер Лоуренс за роль у тих же "Голодних іграх". А переможцем у номінації "найкращий актор" було названо Джоша Хатчерсона.


Акторка Міла Куніс пішла з церемонії з нагородою "лиходій року". Цю перемогу кохана Ештона Катчера здобула завдяки ролі відьми у фільмі "Оз: Великий і Могутній". До слова, Міла була єдиною жінкою, яка претендувала на це звання.

Куніс тепер має звання "лиходій року"

Співак та актор Джаред Лето, який вже має "Оскар" за роль у фільмі "Далласький клуб покупців", й цього разу не залишився без визнання. Артиста нагородили за "найкраще перевтілення на екрані".

У категорії "найкраща епізодична роль" перемогла співачка Ріанна за появу в картині "Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-американськи".

Найсексуальнішим "актором без майки" став Зак Ефрон за роль в "Цьому незручному моменті".

Зак Ефрон показав, чому отримав приз за "найкращий торс"

"Найкращим новачком" було названо Вілла Поултера за роль у комедії "Ми - Міллери". Він же, разом з колегами за "Міллерами" - Дженніфер Аністон та Еммою Робертс, отримав приз за "найсексуальніший поцілунок".

"Найкращою бійкою" визнали змагання між персонажами Орландо Блума і Еванджелін Ліллі у фільмі "Хоббіт".

Красунчик Ченнінг Татум став лауреатом особливої ​​премії "MTV Trailblazer Award", а Марк Уолберг отримав "Премію поколінь".

Фото з соцмережі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів