Хуліо Іглесіас досі не знайомий з Анною Курніковою

16 травня 2014, 13:08

Іспанський співак Хуліо Іглесіас досі не знайомий зі своєю "невісткою" Анною Курніковою, хоча його син Енріке з нею вже 12 років.

Про свої відносини з дітьми 70-річний артист говорив у інтерв’ю "Bang Showbiz", пише "Contact Music".

"Цілковита правда, що я ніколи не зустрічався з Анною Курніковою. Не знаю, чому. Немає причини. Може, тому, що я багато подорожую, як божевільний. А в Енріке дуже сильний, надзвичайно незалежний характер. Але я сказав йому: "Вітаю". Мені більше подобається дивитися в очі моїм дітям та бачити успіх, а не тінь", - сказав Хуліо.

Двоє з його восьми дітей – Енріке та Хуліо-молодший - обрали для себе кар’єру співака. Хулімо-старший каже: жоден із них ніколи не питав у нього поради.


За 12 років син Хуліо Іглесіаса не познайомив його з Курніковою

"Батькам кортить розмовляти зі своїми синами, а синам кортить розмовляти менше, ніж їхнім батькам. Ми гадаємо, що знаємо все, а вони вважають, що ми не знаємо нічого. І ця філософія навіть міцніша, коли в батька та сина одна професія. Але ти не можеш щось говорити чемпіону. Не можеш учити чемпіона, як грати, а Енріке – чемпіон", - зазначив Хуліо.

"Я не фолловлю їх у Twitter, але знаю про Енріке та Хуліо все. Знаю, де вони, яку музику вони створюють. Це правда, що вони нечасто мене навідують, але я так само чинив зі своїм батьком. Проте в останні роки життя мого батька ми разом подорожували світом, і став йому другом… Я сподіваюся, що колись мої діти це зрозуміють", - додав співак.

Нагадаємо, в попередньому інтерв’ю Хуліо Іглесіас запевнив, що не почувається старим, а ще назвав бороданя Кончіту Вурст "чудовою дівчиною".

Фото з Facebook Хуліо Іглесіаса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів