"Карати когось Катерина не має права": працівниця МОН, яку дружина Остапчука звинувачує в інтернет-булінгу, прокоментувала скандал

28 квітня, 13:25

Скандал навколо дружини шоумена Володимира Остапчука, бізнесвумен Катерини та комунікаційниці Міністерства освіти Марії набирає обертів. Дівчина, яка нібито написала образливе повідомлення 23-річній Каті, запевняє, що в той день не відповідала на сторіс й помітила підозрілу активність на своїй сторінці в Instagram з іншого пристрою.

Марія звернулася до редакції ТаблоID з коментарем та надала скріншот як доказ того, що на її акаунт заходили з іншого девайсу.

"Із доказів маю скріншот про те, що в мій акаунт заходили з іншого пристрою в той день. Вибачатись за те, чого я не робила перед пані Катериною — я не буду. Але за ситуацію, в якій ми опинилися — перепросила", - написала комунікаційниця.

Жінка стверджує, що на її сторінці у той день було помічено підозрілу активність. Зазначимо, що образливе повідомлення Остапчук надіслали о 19:31

Жінка стверджує, що на її сторінці у той день було помічено підозрілу активність. Зазначимо, що образливе повідомлення Остапчук надіслали о 19:31

Скріншот наданий Марією

Марія додала, що не зобов'язана надавати Каті контакти людини, яка це зробила, а також додала, що хоче завершення цієї історії.

"Давати контакти людини, яка могла це зробити, я не повинна. Якщо Катерині подобається хайпувати на цій темі, то я ж хочу її завершення", - заявила жінка.

Також вона зазначила, що Катерина не має права вирішувати, кого звільняти.

"Карати когось, чи ні, і вирішувати, кого і за що мають звільняти, Катерина не має права. При всій повазі, така ситуація може статися з будь-ким", - підсумувала працівниця МОН.

До слова, в історію про колишнього Катя не вірить й налаштована покарати винних

До слова, в історію про колишнього Катя не вірить й налаштована покарати винних

Нагадаємо, нещодавно у мережі розгорівся скандал через образливе повідомлення, яке написали Катерині Остапчук. Після того, як Катя пригрозила звільненням, жінка, з акаунту якої було відправлено СМС, заявила, що це зробила не вона, а її колишній.

Катерина офіційно звернулася до МОН, де їй пообіцяли подати запит у Meta, аби з'ясувати, чи дійсно повідомлення відправляли з іншого пристрою.

Як відомо, нещодавно між Катериною Остапчук та колишньою дружиною Вови, Христиною виникла перепалка.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів